Windowsta uygulamaları kökten kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Windowsta uygulamaları kökten kaldırmak
Arkadaşlar ilk fotoğraftaki gibi eğer uygulamalardan kaldırıorsanız uygulamaları cache dosyaları telefonda kalır silinmez ve tekrar yuklersenoz o appyi kaldığı yerden devam eder ama cache dosyaları genelde iş görmez .

Buyrun fotoları inceleyin fif@ 14 u mesela direk silsem 480 mblık veri kalıcaktı özellikle video dowload ettiğiniz prolarda videolarımda gozıkmeyen videolarda sistemde içerde kalıor ve goremediğiniz için silemiyorsunuz umarım yardımcı olmuşumdur sevgili emekter wp ailesi

Faka diğer fotolarda gorduğunuz üzere eğer akıllı depolamadan kaldırırsanız kökten kaldırmış olursunuz ve sureklı format atmayan biriyseniz bu yolla kaldırmanız tel hafızasının la app yok neden şişti bu sd dememenize yardımcı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: StRonK

Serhan

Serhan

Üye
Teşekkürler, ben bu yöntemi kullanıyorum zaten bilmeyenler için iyi bir anlatım olmuş

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Tabi kardeşim hoş olur bide bn genelde onedrive ile işlerim i goruyorum mağaza linki gibi driveyide pro açsa net yerine iyiydi

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

dakamon

dakamon

Üye
Bak mesela bu bi sistem açığıdır. Bunu ms nin acil düzeltmesi lazım nerden silersek silelim herşeyiyle silmesi lazım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

StRonK

StRonK

Üye
Bunu bilmiyordum aslında bu konularda bilgili olan arkadaşlar wp ip üçları gibi bir başlık altında toplasalar bunları çok iyi olurdu. Paylaşım için teşekkürler.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar konularımı telefondan açtım için bu kadar detay tek verebiliyorum bu bir açık deıldır ayrıca app yi sildin mi yani içerdekı verileri tekrar yukleyınce kaldığın yerden devam eder akıllı tel nede olsa

Üst Alt