Teknolojihastası
Üye
-
Konu Sahibi
-
batarya çok onemliyse nexus al 14 dk 4 satlik sarj tam sarja da ykalaşık 2 gun dayanıyo nexusa bakcasksın ozaman
ya orası doğruda bana windows karışık geliyor zaten sadece öneri de bulundum bu benim görüşümÇok yakında 640xl çıkıyor ona bir bak derim yoksa 735'de seni tatmin edeceğine eminim.
@KimHyuna
Nexuslar özellikle bataryaları kötü olmasıyla bilinir ve nexus 5 bir günü anca çıkartırken 2 gün biraz zor. Nexus 6 2 gün dayanır ama o da çok pahalı ve büyük ve adam zaten wp olsun demiş sen android önermişsin.
Batarya konusunda endişelerim var dostumlumia 920
920 kullandım batarya hariç çok iyi bir cihaz.lumia 920
ya orası doğruda bana windows karışık geliyor zaten sadece öneri de bulundum bu benim görüşüm
Aradigim özellikler:
- iyi batarya performansı
- 1 gb ram
- kamerası vasat olmasın
- bir yildn fazla idare edecek kadar sağlamlık
- max 990 tl. verebilirim
aslında hepsine baktım ama karar veremedim batarya çok önemli benim icin.. değerli yorumlarımızı bekliyorum..
Evet ikinci el düşünürsen 1520 hala en iyi wp cihazı ve note 3 ile kafa kafaya giden güzel ve hızlı bir cihaz. Üstelik hala bütün akıllı telefon pazarının en iyi kullanım süresi veren telefonlarından biri.Kardeşim adam WP telefon önerisi istiyor, Android değil. Sanki sen kullanacaksın da kendi görüşünü söylüyorsun. Görüşün kendine kalsın.
Kullanmayana/kullanmasını bilmeye karışıktır. Ama WP kadar sağlam ve dayanıklı telefon yoktur, her yönden bir gram kasma yok
Sıfır alacaksan Lumia 1320 en idealdir.
Sabırlıyım, beklerim diyorsan 640XL serisi çıkacak, onlara da bir göz at derim.
2. el alacaksan kesinlikle Lumia 1520 tavsiyemdir
fotoğraf çekerim ve sosyal medyadan hiç çıkmam. Bir de orta seviye grafikli oyunlar oynarım çok az...1520den başka wp telefon almanı önermem
@Platonokia Cihaz ile ne yapmak istersin?
cihaz ile sınır tanımam dersen wp den uzak
dur.
Bak kardeşim lumia 930 da 1520 de seni götürur o yüzden ikisinide eline al öyle karar ver. Mesela 930 tasarimda 1520 yi tokatlar ama 1520 de batarya da 930 u tokatlarfotoğraf çekerim ve sosyal medyadan hiç çıkmam. Bir de orta seviye grafikli oyunlar oynarım çok az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?