windowsphone Finlandiy'da %20 pazar payına ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windowsphone Finlandiy'da %20 pazar payına ulaştı

Statcounters'ın mobil browser verileri uzerinden oluşturdugu haftalık raporlarında windows phone işletim sisteminin Finlandiya pazarında %20 pazar payı barajını aştıgı belirtildi. İos ve Android pazar paylarını 2012 şubat ayında duraklaması ve gerilemesi gözönüne alındıgında windowsphone bu iki platformdan pazar payı kapmaya başladı diyebiliriz.

Önümüzdeki dönemde windowsphone8 cihazların orta ve alt segment uygun fiyatlı modelleri cıktıgïnda pazar payı daha da yükselicek ve rekabete yeni bir boyut gelicektir.

alical33

alical33

Üye
yavaş yavaş piyasada yayılıyor google ve apple telaşlandımı acaba :D haber için teşekkürler abi :D

dedereis123

dedereis123

Üye
Abi bugun teknosada muhabet ediyordum konu tellere geldi adamlar hala bitti nokia artik diyor , apple ve smsung varken istedigini yapsin birsey olmaz diyor . Apple alip napicam 90yasinda kadinda var yani ....

komando04

komando04

Üye
onlar hep öyle derler biri bişey der hepsi de ona inanır zaten

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hadi Bakalim

serinaga

serinaga

Üye
Abi bugun teknosada muhabet ediyordum konu tellere geldi adamlar hala bitti nokia artik diyor , apple ve smsung varken istedigini yapsin birsey olmaz diyor . Apple alip napicam 90yasinda kadinda var yani ....

Adamları tek bir kalıptan çıkmış, hiç mi farklı bir şey söylemez bunlar ???

süper nova

süper nova

Üye
Cep telefonunda yeni bir çağ başlıyor. Windows phone ios ve android in sonunu getirmeye hazırlanıyor. Android ve ios hızlı yükseldi ama hızlı yükselişin düşüşü de hızlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...