Windows7 Live CD oluşturma programsız [yardım..]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Windows7 Live CD oluşturma programsız [yardım..]
Windows 7 live cd oçuşturmak istiyorum.. Lütfen yardım edin.. Winbuilder ile olmuyor.. Hep hata alıyorum.. Programsız oluşturmak istiyorum.. Hiç bir program kullanmadan nasıl oluşturabilirim.. Yardım bekliyorum uzman arkadaşlardan.. Şimdiden herkese teşekkür ederim..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Windows 7 live cd oçuşturmak istiyorum.. Lütfen yardım edin.. Winbuilder ile olmuyor.. Hep hata alıyorum.. Programsız oluşturmak istiyorum.. Hiç bir program kullanmadan nasıl oluşturabilirim.. Yardım bekliyorum uzman arkadaşlardan.. Şimdiden herkese teşekkür ederim..

Bu konu biraz illegal oldugu icin forum ortaminda konu icinde paylasima gidilmezse sagligimiz icin faydali olur kanaatindeyim :D

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
neden illegal..
Paylaşım istemiyorum zaten.. Sadece kullanabileceğim bi program ismi istiyorum.. Yada program kullanmadan dos ortamında nasıl yapabilirim.. Bilen biri varsa lütfen anlatsın çok ihtiyacım var..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
neden illegal..
Paylaşım istemiyorum zaten.. Sadece kullanabileceğim bi program ismi istiyorum.. Yada program kullanmadan dos ortamında nasıl yapabilirim.. Bilen biri varsa lütfen anlatsın çok ihtiyacım var..

acik kod kaynakli, ucretsiz bir isletim sisteminden mi bahsediyoruz? Hayir. Bu nedenle bu isletim sistemini genel kullanim icin "Live" moduna getirebilmek istiyorsun. Diyelim ki lisansli Windows7'in var ve bu sekilde kullanmak istiyorsun fakat lisansin sadece bir bilgisayar icin oldugunu dusunursen sana ait lisansin olsa bile tasinabilir "live" windows7'ni kendi bilgisayarin haric kullanacagin her bir bilgisayarda illegal olarak kullanmis oluyorsun. (bu sekilde modifiye edilecek olan windows7'nin paylasilmayacagi sozunu mu vereceksin?) Neticede forum ortaminda sen hazir olarak istememissin fakat bu islemi yapabilmeni saglayacak programlari yada yontemi sana onermek de illegallige adim atmak olur. Buradan da bunun nasil yapilacagini paylasmis olacaksin;) Forum ortaminda riskli olabilecegini dusundugum icin uyardim. Konulardan takip ederek PM ile ilgili ve yardimci olabilecegini dusungun arkadaslara mesaj atarak yapmak istedigini forum ortamini riske atmadan yapmis olacaksin. google tarafindan indekslenmeden ;)

Lutfen beni yanlis anlama. Amacim seni ihtiyacin olandan uzaklastirmak degil, dogru olacagini dusundugum sekilde yapmaya calismana tesvik etmek ve bilgim dahilinde yonlendirmektir. Elbette ben %100 dogru biliyorum demiyorum, forumdaki arkadaslarimizdan bu konu hakkinda farkli bilgi ve fikirlere sahip olan varsa ve ben yanlis biliyorsam duzeltmeye ve dogru olani ogrenmeye hazirim.

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
tmm anladım..
O zaman bilen arkadaşlar lütfen özelime mesaj atsın.. Bilenler lütfen yardımcı olsun..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Konu ileride benzer taleplerde bulunabilecek arkadaslara yon gosterebilecek nitelikte bir sonuca ulastigindan dolayi kapatilmistir.:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt