halidgiray Üye engellenen sitelerden dosya indirmek için s3 üzerinde yapılabilen bişey varmı. 4 2 2 1 4 2 2 2 gibi
WebStyle Üye hamza34' Alıntı: ben anlamadım ne iş yarıyor bu program Genişletmek için tıkla ... Pek bir işe yaradığı söylenemez. Emulatör desteği ile bir nebze de olsa telefonun işletim sistemini win xp ye çeviriyor. Kısacası winxp görünümü sağlıyor. Ama şahsen ben bu tür programları indirip de telefonu yüklemem..
hamza34' Alıntı: ben anlamadım ne iş yarıyor bu program Genişletmek için tıkla ... Pek bir işe yaradığı söylenemez. Emulatör desteği ile bir nebze de olsa telefonun işletim sistemini win xp ye çeviriyor. Kısacası winxp görünümü sağlıyor. Ama şahsen ben bu tür programları indirip de telefonu yüklemem..
one2one2 Üye Konu Sahibi uribaju' Alıntı: teşekkürler güzelmiş ama tarayıcısının geliştirilmesi lazım Genişletmek için tıkla ... zannedersem yakin zamanda gelismis versiyonunu yayinlayacaklar Wind OS 2.0 features: • Booting process • Minesweeper • Internet browser • Notepad • BSOD • Tic-tac-toe • Spin-the-bottle • Wind OS Explorer • Paint • Calculator • Browser bookmarks • Support for working with documents • Sound volume control
uribaju' Alıntı: teşekkürler güzelmiş ama tarayıcısının geliştirilmesi lazım Genişletmek için tıkla ... zannedersem yakin zamanda gelismis versiyonunu yayinlayacaklar Wind OS 2.0 features: • Booting process • Minesweeper • Internet browser • Notepad • BSOD • Tic-tac-toe • Spin-the-bottle • Wind OS Explorer • Paint • Calculator • Browser bookmarks • Support for working with documents • Sound volume control