Windows Vista'yı 8 Ay Boyunca Ücretsiz Kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Windows Vista'yı 8 Ay Boyunca Ücretsiz Kullanın





Uzun süredir Vista'yı arzuluyorsunuz ama bir türlü deneme cesaretini/fırsatını bulamadınız mı? O zaman şimdi denemenin tam zamanı, hem de ücretsiz. Püf noktalarımız ile Windows Vista'yı 240 gün boyunca test edebilirsiniz: Keyfinize göre, ücretsiz ve legal.

İhtiyacınız olan tek şey Windows Server 2008'in test sürümü. Microsoft'un yeni işletim sistemi, Windows Vista Service Pack 1 ile gelen yeniliklerin neredeyse tümünü beraberinde getiriyor. Sadece ortaya çıkarılmayı bekliyorlar, o kadar. İşin en güzel tarafı ise 60 günlük deneme süresini üç kez legal bir şekilde sıfırlayabiliyorsunuz. Bu sayede sistemi 8 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Fakat peşinen söyleyelim ki, Windows Server 2008 sadece beş dilde deneme sürümü olarak sunuluyor ve tahmin edebileceğiniz gibi bunların arasında Türkçe yok. Makalemiz İngilizce olan sürümü baz alıyor. Dolayısıyla "Benim için İngilizce olması fark etmez" diyenler makalede bahsedilen tüm püf noktalardan sonuna kadar faydalanabilirler.

Öncelikle bir sonraki sayfada bulunan "Bilmeniz gerekenler" kısmına göz atın, sonrası galerimizde devam ediyor.

Windows Server 2008'den nasıl 240-günlük-Vista yapılacağını galerimizden öğrenebilirsiniz.

Download:

Not: Download linkinde çıkan sayfayı aşağı çektiğinizde iki farklı Server 2008 sürümü göreceksiniz. Birisi 64-bit (büyük boyutlu olan) diğeri ise 32-bit mimarisini temel alıyor. İşlemcinize ve RAM miktarınıza göre istediğiniz sürümü seçin. Püf noktalarımız her iki sürüm için de geçerlidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt