Haber Windows Tablet Alabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Windows Tablet Alabilirim
Merhaba, ben Tablet alacağım. Windows tablet almak çok çok işime yarayabilir. Lumia 820 kullanıyorum ve bilgisayarımda W8 , W8 yüklü bir Tablet almak çok işime yarayabilir :) Tabii ki fiyat bakımından şu anda Samsung ve HTC Cihazlar daha yakın geliyor. Ben Tablet modellerinden pek anlamıyorum. Fiyat / Model olarak ne uygun olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bilgisayarın'da W8 telefon da W8 varsa konuyu boşuna açmışsın hocam W8 bir tablet al seriye devam et :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Al şimdiden hayırlı olsun

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
W8 Tabletlerden önerdikleriniz nelerdir?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tabiki 2520 :)

beats

beats

Üye
Merhaba, ben Tablet alacağım. Windows tablet almak çok çok işime yarayabilir. Lumia 820 kullanıyorum ve bilgisayarımda W8 , W8 yüklü bir Tablet almak çok işime yarayabilir :) Tabii ki fiyat bakımından şu anda Samsung ve HTC Cihazlar daha yakın geliyor. Ben Tablet modellerinden pek anlamıyorum. Fiyat / Model olarak ne uygun olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim.
w8li sade tablet bulman zor hybrit modeller çoğunlukta ve pahalılar, şuan pazarı yüksek profesyonel işlerde kullanmayacağım dersen var tasarımı da hoş Türkiye'de ürünleri bulabilirsin fakat çoğunun bataryası en fazla 5000-6000mA civarında yani yetersiz mutlaka kalacaktır gördüğüm en fazla 8000mAle nokia 2520ydi o da windows rt tabiki yani kullanışlı değil ve sadece verizona özel çıkardılar belki global normal 8.1lik tablet çıkabilir birde experin tableti var iconiayla neredeyse aynı fiyat teknosada var olacağını danmam ama alırken sor windows rt ise alma pişman olursun bu daha iyi bak
Bu 2520 pc de çalışan exe dosyasını çalıştırmıyor değilmi.
evet sadece mağazadan uygulama çalıştırıyor

Son düzenleme:
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Vallahi Surface Pro al normal widows 8 yüklü geliyor. Normal pc kullanırmış gibi kullanırsın. (Masaüstü - .exe dahil herşey)

beats

beats

Üye
Vallahi Surface Pro al normal widows 8 yüklü geliyor. Normal pc kullanırmış gibi kullanırsın. (Masaüstü - .exe dahil herşey)
ultrabook ayarında çok iyi cihaz türevleri de var ama şimdilik çok pahalı

alical33

alical33

Üye
2520 çok iyi bir seçim olur

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
2520 al çok güzel bir tabler :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt