serinaga
Üye
Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermişGüncellemeler geldiğinde, ne olur ne olmaz diye 2 gün sonraya yapıyorum. Kişiler uygulaması gibi olmasın diye.

Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermişGüncellemeler geldiğinde, ne olur ne olmaz diye 2 gün sonraya yapıyorum. Kişiler uygulaması gibi olmasın diye.

Güncelle bir sıkıntı yokSkype
MyTube!
Jestler ve Dokunma
Güncelleme aldılar. (Ama ben güncellemedim ne olur ne olmaz (: )
Gelen güncellemeler insidearlarımı geliyor yoksa kararlı sürümde olanlaramı bende güncelleme gözükmüyor kararlı sürümdeyim.Kişiler gene güncelleme aldı. Sürüm 10.2.1551.0 oldu. Bozmayı becerememişler güncelleyebilirsiniz arkadaşlar.
Hele şükür, kişilerim çalışmaya başladı, no problem ...Kişiler gene güncelleme aldı. Sürüm 10.2.1551.0 oldu. Bozmayı becerememişler güncelleyebilirsiniz arkadaşlar.
Bir bakınız hocamşu OneNote'u bi benim kullanma alışkanlığım yok sanırım. nedense bi girip baktığımda ısınamamıştım bi değişik gelmişti. farklı bir not alma uygulaması kullanıyorum (Note Plus) beni OneNote kullandırmama neden olacak bir kaç özellik ve kolaylık söyleyebilir misiniz kullananlar?![]()
Notlarına her yerden erişebiliyorsun, resim, grafik, web sayfası, link, ses kaydı vs.vs. Herşey var ...şu OneNote'u bi benim kullanma alışkanlığım yok sanırım. nedense bi girip baktığımda ısınamamıştım bi değişik gelmişti. farklı bir not alma uygulaması kullanıyorum (Note Plus) beni OneNote kullandırmama neden olacak bir kaç özellik ve kolaylık söyleyebilir misiniz kullananlar?![]()
Şu MyTube! uygulaması harbiden on numara imiş.. Arka planda devam etmesi mükemmel. (Ücretsizken yüklemiştim. 2-3 gün sonra telefonu sıfırladım, tekrar yükledim yine ücretsizdi.)Skype
MyTube!
Jestler ve Dokunma
Güncelleme aldılar. (Ama ben güncellemedim ne olur ne olmaz (: )
Pes artık...la bu OneNote gene güncelleme geldi!!!
yemin ediyom çok pis kıllanıyom ha. Millet yazıyor one note kaçıncı güncellemesini aldı diye. Kararlı son yapıdayım bende niye görünmüyor...?Pes artık...