og1907
Üye
Sanırım yüklendi yeni olarak gösterdi.inen dosyaya dokun, yükle çıkar, yükleye dokun, yüklenir o arka planda.
Son düzenleme:
Sanırım yüklendi yeni olarak gösterdi.inen dosyaya dokun, yükle çıkar, yükleye dokun, yüklenir o arka planda.
Aynen dediğin gibi arkadaşım mağazada en üste teşekkür ederim..Mağazada en son etkinliklerde en üstteyse yüklenmiştir.
Sorun var şimdilik, bekleyin sabaha düzelir ...Microsoft Kişiler
Mağaza
Outlook Posta ve Outlook Takvim
Güncelleme aldılar. Fakat Microsoft kişiler yüklendikten sonra kişilerime girmeden atıyor. Mağaza ve Outlook Posta ve Takvim de güncellenmiyor, hata veriyor. Enteresan...
Bildiğim kadarıyla bu da yeni geldi. Neon teması da geldi zaten son güncelleme ile.Bu son gelen güncelleme ile mi geldi yoksa daha önce varmıydı bu özellik bilmiyorum ama müzik dinlerken kulaklığı çıkarttığımda müzik duruyorBu daha önce varmıydı ?
Sırf bunun için WDRT yapmam, çünkü işkence. Twitter' dan attım, kişilere giremiyoruz bununla ilgili çalışma var mı diye ama bakalım. @donasarkar @windowsinsiderteamKişilere yeni güncelleme gelene kadar skype uygulamasından kişilere ulaşabilirsiniz.
Uygulamadan atan kişiler uygulaması pc için olan. Ondan atıyor.
Çözümü yok. Ya telefonu sıfırlayacaksınız ya da yeni güncelleme gelene kadar kişilere, skype uygulamasından kişilere erişip işinizi göreceksiniz. Bekleyelim bakalım.

Benim Groove Müzik ...14112.0 sürüm numarasına sahip. Ekranı da gayet normal, eskisi gibi. Yada ben değişimi çok küçük ve kayda değer bir değişim olmadığından farketmedim.Kişiler bende 1163.0, haliyle güncellenmiyor14 tane güncelleme var. (İnsider en son yapıdayım)
Windows Kamera
Microsoft ipuçları
OneNote
Filmler ve Tv
Msn Haber
Msn Spor
Msn Finans
Msn Hava Durumu
Outlook Posta ve Takvim
MAĞAZA (11705.1001.5.0) Bozmamışlar. İnsan gerçekten hayret ediyor!!
MİCROSOFT KİŞİLER (10.2.1072.0) Bozmamışlar. İnsan buna da gerçekten hayret ediyor.
MİCROSOFT HARİTALAR
MİCROSOFT FOTOĞRAFLAR
EDİT : insan bu kez neyi bozdular diye merak ediyor! Güncellemeyeceğim, gönüllü bekliyorum.
artık birkaç güncelleme daha gelir de 1163.0 üzeri bir güncelleme sonrası alırım galiba
Desenize uzun bir süre kişilerle aramız açıldı