Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende güncelledim ama canlı yayın özelliğini göremedim.

e-militarist

Üye
Canlı yayın için bir sürücü appx dosyası gerekiyor sanırım ama hangi sürücü olduğunu bulmalıyız.

erhanercan

erhanercan

Üye
Windows Kamera güncellendi

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

e-militarist

Üye
2017 adında bir klasör oluşturdum. Arka planlar ve zil sesleri var şimdilik. appx dosyalarını bir ara yükleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: ddnet
...decode...

...decode...

Üye
Instagram son güncellemeden sonra hikayeden video kaydetmiyor, hata veriyor. Bilginize. Boomerang-Eller Serbest modu da aynı.

serinaga

serinaga

Üye
Şimdi denedim, sıkıntı yok ...

...decode...

...decode...

Üye
820 var bende hikaye ve normal video kısmında video kaydediyor fakat izlerken sadece sesler var. Görüntü simsiyah.

serinaga

serinaga

Üye
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ön kamera çözünürlüğü ile alakalı bir durum, maalesef yeni nesil telefonlara göre çok düşük ...
Ön kamera arka kameradan daha kaliteli çekiyor hikaye kısmında benim anlamadığım durum o:aklikarismis:

e-militarist

Üye

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Krnl386

Krnl386

Üye
Outlook Takvim ve Outlook Posta

Windows Kamera

OneNote

Fitbit

PicsArt

Güncelleme aldılar.

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar az once bir siteden minecraftı indirdim appx olarak yükledim sd karta ama oyun açılmıyor atıyor neden acaba

erhanercan

erhanercan

Üye
ücretli olduğu icindir

mami_61_29

mami_61_29

Üye
ücretli olduğu icindir
Ücretli oyunların appx dosyasını indirince oynayabiliyorsun zannediyorum oynanılmıyor mu,o zaman appx dosyalarını siteler neden veriyor mağazadan indirir oynarız

serinaga

serinaga

Üye
Ücretli oyunların appx dosyasını indirince oynayabiliyorsun zannediyorum oynanılmıyor mu,o zaman appx dosyalarını siteler neden veriyor mağazadan indirir oynarız

Herşey Microsoft hesabıyla ilişkili, hesabınızda satın alındı yazmıyorsa maalesef oynayamıyorsunuz. Ama bir kere satın aldınız mı ömür boyu sizindir :)

• Beğen
erhanercan

erhanercan

Üye

Öyle androiddeki gibi olmuyor işte. Güvenlikten dolayi. Siteler paylasir o ayri ihtiyaci olan ind8rsin diye..
Çünkü bazi satin aldigimiz uygulamalar mağazadan kalkabiliyor..

Üst Alt