Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye

HDTV bugün bir güncelleme daha aldı.

HdTv, Türk tv kanallarını canlı olarak, kaliteli ve akıcı bir şekilde izleyebileceğiniz mobil televizyon uygulamasıdır. HdTv sayesinde canlı yayını duraklatabilir, daha sonra izlemeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Onun dışında isteklerinizi uygulama içi destek bölümünden kanal ismi vererek belirtiniz. Tv8,kanald,atv ve star kanallarını yayın akışından seçtiğiniz saate tıklayıp kaçırdığınız programı tekrar izleyebilirsiniz

erhanercan

erhanercan

Üye

e-militarist

Üye
Mağazada ınstagramın sürümü kaç görünüyor sızde?

e-militarist

Üye
İnstagram olmadı şimdi. Sonra tekrar bakacağım. Onun yerine napster üyeliği hakkında bilgi vereceğim birazdan size.

İlk 1 ay ücretsiz. Sonra aylık 10 dolar. 29 gün sonra iptal edin isterseniz. Kredi kartı istiyor. Ben ininal kart girdim. Kartta limit yoktu.
Oldu ama yine de. 1 ay sonra 10 doları arasın bulsun. Kendi bilir. Türkiyedenm kayıt olmuyor. Amerikadan oldum. Amerika için pc opera opera vpnyi açın amerikadan bağlanın. Kayıt esnasında facebook ile kayıt oldum. Facebook mail adresim kayıtlı oldu. Kayıt olurken zip kodu 20001 girin.
Groove müzik için de öyle yapmıştım. 1 ay sonra bakarız duruma göre. Takıldığınız yerde sorun. Yardımcı olabilirim umarım. Çünkü doğaçlama üye oldum. Ya tutarsa dedim tuttu. Sizinki de tutar.
[
Şuradan kayıt olun us.napster.com
Vpnyi açtıktan sonra Buradan.

Buradan amerikayı seçin
bu ekran çıkacak. Ben ayrıva pcnin bölgesini de abd yaptım. Siz yapmadan deneyin. Olmazsa yapın.

Şimdi onlar düşünsün.
Bunda inen parçaları diğer müzik uygulamalarıyla da dinleyebiliyoruz. Arka planda da oynatmayı destekliyor.
ınstagrama bır güncelleme daha geldi az once. Buldu mu sızde de?
akıntı yapmayın. Mesaj uzun.

• Beğen
Tepkiler: ddnet, BLasTeaR ve erhanercan
...decode...

...decode...

Üye
Bende bulmadı, hala eski sürümde.

e-militarist

Üye
ınstagramla ınsıder ne alaka onu çözemedim. 15014deyım. 15014 kullanan var mı başka? Onda durum ne?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
PC'de güncelledi canlı yayın hariç diğerleri var telefona bakamıyorum şuan

mami_61_29

mami_61_29

Üye
ınstagramla ınsıder ne alaka onu çözemedim. 15014deyım. 15014 kullanan var mı başka? Onda durum ne?
Bende 15014 yapısındayım şimdi güncellemeleri denetledim mağaza ve whatsapp beta güncellendi ama instagram yine yok.
slm arkadaşım bu napstere Facebook girişi yapınca girilmiyor mu illa üye mi olmak gerek,bir de instagram appx dosyasını fırsat bulursan gönder bekliyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

mami_61_29

mami_61_29

Üye
hele şükür bende de buldu sonunda

...decode...

...decode...

Üye
Canlı yayın özelliği yok bende, olan var mı?

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Instagramı güncellerken benim gibi hata alan var mı?

Üst Alt