Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
facebook(beta) her güncelleme aldıktan sonra uygulamayı açmak istediğimde açılmadan atıyor. Kaldırıp tekrar yüklediğimde ise sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?

skynet

Üye
Dukto'nun yeni arayüzü güzel olmuş

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar Facebook tarafından geliştirilen Facebook (Beta) uygulaması beta sürecinden bugün itibari ile çıkmıştır :D

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Facebook tarafından geliştirilen Facebook (Beta) uygulaması beta sürecinden bugün itibari ile çıkmıştır :D
O zaman mevcut olanı kaldıralım, bakalım bunda da sorunlar olacak mı. Bir kaç gündür diğer sürümde senkronize sorunu yaşıyorum.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bunu beta sürecinde kullanırken de telefon yanıyordu şimdide yanıyor

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
O zaman mevcut olanı kaldıralım, bakalım bunda da sorunlar olacak mı. Bir kaç gündür diğer sürümde senkronize sorunu yaşıyorum.
Çok az da olsa hız farkı var hissedilebilir ölçüde, bakalım betadan çıkarılması güzel bir durum ama önemli olan bundan sonrası tabi.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Whatsapp Beta, Windows Kamera, MSN Hava Durumu, Alarmlar ve Saat güncelleme aldı.

Da®kness

Da®kness

Üye
Bu gece kamera uygulamasına gelen güncellemeyle panorama özelliği eklendiğini farkettim. Lumia Panorama uygulamasına ihtiyaç yok artık.

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu gece kamera uygulamasına gelen güncellemeyle panaroma özelliği eklendiğini farkettim. Panaroma uygulamasına ihtiyaç yok artık.
L920 de çalıştıramadım ki, hata kodu veriyor hep.

Mobil cihaz ile gönderildi.

skynet

Üye
8.1 için Video uygulaması güncellendi :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar Scorp beta sürecini tamamlayıp, mağazadaki yerini almış bulunmakta arkadaşlar, hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation, teknognc ve ceza87
serifmstf

serifmstf

Üye
windows 10 mobile resmi sürüm için windows kameraya panaroma güncellemesi geldi indirilebilir durumda

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
79.573.44622.0 Messenger bu sürüme yükselmiş ama ben bu güncellemeyi alamadım arkadaşlar acaba sorun ne olabilir?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben herhangi bir ülke /bölge değişikliği yapmadım bilemiyorum.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Hocam acaba ülke/bölge değişimi yapsam alır mıyım güncellemeyi ben çözemedim sorunu.
Arkadaşım bekle gelir acele etmene gerek yok ki benim ki güncellemeyi bi gun önceden almıştı demek değişiyor,hem değişen bişey yok bende hala 15-20 saniyede anca açılıyor

mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye

Üst Alt