O zaman mevcut olanı kaldıralım, bakalım bunda da sorunlar olacak mı. Bir kaç gündür diğer sürümde senkronize sorunu yaşıyorum.Arkadaşlar Facebook tarafından geliştirilen Facebook (Beta) uygulaması beta sürecinden bugün itibari ile çıkmıştır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu beta sürecinde kullanırken de telefon yanıyordu şimdide yanıyorArkadaşlar Facebook tarafından geliştirilen Facebook (Beta) uygulaması beta sürecinden bugün itibari ile çıkmıştır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok az da olsa hız farkı var hissedilebilir ölçüde, bakalım betadan çıkarılması güzel bir durum ama önemli olan bundan sonrası tabi.O zaman mevcut olanı kaldıralım, bakalım bunda da sorunlar olacak mı. Bir kaç gündür diğer sürümde senkronize sorunu yaşıyorum.
L920 de çalıştıramadım ki, hata kodu veriyor hep.Bu gece kamera uygulamasına gelen güncellemeyle panaroma özelliği eklendiğini farkettim. Panaroma uygulamasına ihtiyaç yok artık.
Bana da gelmedi.79.573.44622.0 Messenger bu sürüme yükselmiş ama ben bu güncellemeyi alamadım arkadaşlar acaba sorun ne olabilir?
Ben kararlı sürümdeyim ve bana bu güncelleme geldi.79.573.44622.0 Messenger bu sürüme yükselmiş ama ben bu güncellemeyi alamadım arkadaşlar acaba sorun ne olabilir?
Hocam acaba ülke/bölge değişimi yapsam alır mıyım güncellemeyi ben çözemedim sorunu.Ben kararlı sürümdeyim ve bana bu güncelleme geldi.
Arkadaşım bekle gelir acele etmene gerek yok ki benim ki güncellemeyi bi gun önceden almıştı demek değişiyor,hem değişen bişey yok bende hala 15-20 saniyede anca açılıyorHocam acaba ülke/bölge değişimi yapsam alır mıyım güncellemeyi ben çözemedim sorunu.
79.573.44622.0 Messenger bu sürüme yükselmiş ama ben bu güncellemeyi alamadım arkadaşlar acaba sorun ne olabilir?
Hocam insider mısın? Yoksa yıldönümü güncellemesi mi yüklü?Bende güncellenmiş ayın birinde ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi