Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: beats

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone için "Sleeve Music" uygulamasına göz atın Windows Phone için "Canlı TV İzle" uygulamasına göz atın Windows Phone için "Beşiktaş Marşları" uygulamasına göz atın

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar güncelleme tarihlerine biraz dikkat ⚠ etsek

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar güncelleme tarihlerine biraz dikkat ⚠ etsek
Son güncelleme 4.8.2014 düne ait bir iki sayfa geri gidip baktım. Verilen güncellemeyi bir daha yazmamak için.Bir tek faceyi gözden kaçırmışım onuda Ertürk arkadaşımız yazmış.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
beats

beats

Üye

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

beats

beats

Üye

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows Phone için "6tin" uygulamasına göz atın
Windows Phone için "Müzik Indirin" uygulamasına göz atın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Send photos
You can now send photos to one or more contacts and you can receive photos from friends and family who use an iPhone (V5.0 or above) or Windows Phone 8 or Windows Phone 8.1 device. When you share photos to your contacts who use other platforms, they may receive a URL link to open the pictures. This is the first step: we’re working hard to build this new photo sharing experience across all of our platforms, so look out for more improvements over the coming months

• See more conversation history
In chat view, you can now scroll up to load even more of your conversation history.

• Text mark-up
Use text mark-up such as asterisks to make your text *bold* and underscores to make your text _italic_.

• Add favorites from chat view
In chat view, tap the options button and add the contact you’re chatting with to your favourites.

• Performance improvements
We’re focused on building a great app that puts conversations first by working hard on performance improvements.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, OttomaN TigeR, GianniInfantino ve 1 kişi daha
beats

beats

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows Phone için "Movie Maker 8.1" uygulamasına göz atın

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Habertürk uygulaması güncellendi

beats

beats

Üye

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

beats

beats

Üye
Harita güncellemesi gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: emz, Sensation, Esendağlı ve 2 diğerleri
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Windows Phone için "Bow Man" uygulamasına göz atın

El arabasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harita güncellemesi gelmiş.
Güncellemeyi yaptım haritalar açılmıyor,daha doğrusu açılacakken geri atıyor,sıkıntı var.telefonu kapatıp tekrar açıp denedim sonuç aynı,bende haritalar PERT.

beats

beats

Üye
Güncellemeyi yaptım haritalar açılmıyor,daha doğrusu açılacakken geri atıyor,sıkıntı var.telefonu kapatıp tekrar açıp denedim sonuç aynı,bende haritalar PERT.
Wi-fi ve mobil veriyi kapattım, çevrimdışı olarak açtım bir kere attı Here Maps'den sonra tekrar açtım bir sorun oluşmadı çalışıyor abi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wi-fi ve mobil veriyi kapattım, çevrimdışı olarak açtım bir kere attı Here Maps'den sonra tekrar açtım bir sorun oluşmadı çalışıyor abi.

Evet, senin dediklerini yapınca çalışıyor, çok teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone için "LINE" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Aerize Explorer" uygulamasına göz atın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt