Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Store Uygulama Güncellemeleri
Sponsorlu Bağlantılar
4MaGuS
Üye
o zaman özgür abiden veya ali abiden yazıların toplarlanmasını istiyelim kullanıcı kulübüne aktarılırma veya tek bir mesaj haline getirilsede güzel olur nasıl uygun görürlerse @bulutsuzgece @papakudioflu
Aslına bakarsanız boşa değil çünkü bu resmi gdr3 güncellemesi olması muhtemel sebebi ise Windows Phone sürümü Lumia 1520 ile aynıymış. Büyük ihtimalle Black güncellemesi ayrı verilecek gibi görünüyor.
Ayrıca güncelleme hataları giderme ve performans iyileştirmeleri olarak belirtlimiş
Aslına bakarsanız boşa değil çünkü bunun resmi gdr3 güncellemesi olduğu söyleniyor sebebi ise Windows Phone sürümü Lumia 1520 ile aynıymış. Büyük ihtimalle Black güncellemesi ayrı verilecek gibi görünüyor
Öyle bir durum olması muhtemel.
1520 de ki Os versiyonu ve cihazlarımıza gelen güncelleme versiyonları
Microsoft Update 8.0.10521.155
Microsoft Update 8.0.10517.150
Son düzenleme:
Dejavuex
Üye
hayır öyle birşey olsa zaten haberler verilirdi şöyle diyebiliriz.
Beta'nın bir üstü diyebiliriz bir kaç haftayada final gelir. şuan hatalar giderildi tek tük şeyler düzeltildi diye düşünüyorum ama emin değilim
beats
Üye
telefon depolama alanında diğer kısmı iyice küçülmüş, bluetoothda da araçlar için sorun yaşayanlara bluetooth konuşma kısayol kutucuğu var
plenken
Üye
Arkadaşlar benim 1020yede güncelleme geldi. Öncekiyle farkı henüz çözemedim...