bulamadım link verirmisin.yayıncıları farklı.bu gmaps+ here haritasını kullanıyor.senin dediğin veriyle harita açıyordur.Google maps bununla aynı değil mi geçen gün Türkçe olarak güncellendi
kardeş bu mapsların hangisi orjinal.yayıncıları farklı.Google mapsa Türkçe koymuşlar.Ben her gün güncelliyorum, "Türkçe beta" kullandığım için.
Merak etmeyin son şeklini veriyoruz.
Yakında burada "Türkçe dil desteği ile güncellendi" haberini alacaksınız.
(Muhtemelen gelecek ortasında)
kardeş bu mapsların hangisi orjinal.yayıncıları farklı.Google mapsa Türkçe koymuşlar.
@kurtoğlu27
ama mağazada dil seçeneklerinde TR diye yazmıyordu,o yüzden bulamamıştımiki mapsdada harita seçeneği var.
özgür gmaps+ da Türkçe olmuş şimdi.dün öyle değildi.güncellemede yok.ne iş.ama takılıyor seçenekleri açınca
gmaps ta haritalar çevrimdışı kullanılıyor veri bağlantısına gerek duymuyor Google maps ta bu seçenek yok başka bir farkta yok incelediğim kadarıylakardeş bu mapsların hangisi orjinal.yayıncıları farklı.Google mapsa Türkçe koymuşlar.
@kurtoğlumağazada dil seçeneklerinde TR diye yazmıyordu,o yüzden bulamamıştımiki mapsdada harita seçeneği var.
özgür gmaps+ da Türkçe olmuş şimdi.dün öyle değildi.güncellemede yok.ne iş.ama takılıyor seçenekleri açınca
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Haber - Foundbite Wp Mağazasında!Geçenlerde bir arkadaş rica etmişti bildirilen uygulamanın çok kısa bir şekilde ne işe yaradığını yazabilir miyiz diye sağ olsun yazanlarda oldu bir süre şimdi gene eskisi gibi oldu![]()
Cool light
Ghoscam
Birinci Sayfa beta