Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Blippar
1shotbeta
Extralar+bilgi
Avirall time suite
Didlr
Gmail

Texedo

Texedo

Üye
Arkadaşlar bu wp8 lerde , dosya yöneticisi gibi birşey gelicekmi acaba ? SD karta bakmak için felan . Sırf bu yüzden android e geçmek istiyorum ama nokia'yıda bırakamıyorum :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Google maps bununla aynı değil mi geçen gün Türkçe olarak güncellendi
bulamadım link verirmisin.yayıncıları farklı.bu gmaps+ here haritasını kullanıyor.senin dediğin veriyle harita açıyordur.

kurtoglu27

Üye
Windows Phone için "Google Maps" uygulamasına göz atın olabilir

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben her gün güncelliyorum, "Türkçe beta" kullandığım için.
Merak etmeyin son şeklini veriyoruz.
Yakında burada "Türkçe dil desteği ile güncellendi" haberini alacaksınız.
(Muhtemelen gelecek ortasında)
kardeş bu mapsların hangisi orjinal.yayıncıları farklı.Google mapsa Türkçe koymuşlar.

@kurtoğlumağazada dil seçeneklerinde TR diye yazmıyordu,o yüzden bulamamıştımiki mapsdada harita seçeneği var.
özgür gmaps+ da Türkçe olmuş şimdi.dün öyle değildi.güncellemede yok.ne iş.ama takılıyor seçenekleri açınca

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kardeş bu mapsların hangisi orjinal.yayıncıları farklı.Google mapsa Türkçe koymuşlar.
@kurtoğlu27
ama mağazada dil seçeneklerinde TR diye yazmıyordu,o yüzden bulamamıştımiki mapsdada harita seçeneği var.
özgür gmaps+ da Türkçe olmuş şimdi.dün öyle değildi.güncellemede yok.ne iş.ama takılıyor seçenekleri açınca

Benim çevirisini yaptığım uygulama Gmaps+ uygulaması.
Türkçesi de mağazaya geldi. Küçük bir iki değişiklik yaptım ona ilişkin güncellemede 2-3 güne kadar gelir.
Başka varsa diğerini bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye
eline sağlık özgür.
telin dil bölgesini türkiye yapınca mağazadaki bütün mapslar türkçe oldu :hmmm

senin yaptığında öyle.seçenekleri açınca takılarak açıyor bilgin olsun

kurtoglu27

Üye

@kurtoğlumağazada dil seçeneklerinde TR diye yazmıyordu,o yüzden bulamamıştımiki mapsdada harita seçeneği var.
gmaps ta haritalar çevrimdışı kullanılıyor veri bağlantısına gerek duymuyor Google maps ta bu seçenek yok başka bir farkta yok incelediğim kadarıyla

YkPkY

YkPkY

Üye
google mapsdada var aynı seçenek.ayarlarda.istediğin haritayı seçebiliyorsun.googleninkini seçersen veri bağlantısı istiyorhatta hakkında seçeneğine tıklayınca en altta yayımcının adresleri aynı her ikisindede.ikindede türkçe desteğinde arkadaşımız özgürün adı var.bunların ikisde birebir aynı.sürüm yenilikleri falan.
ben bişi anlamadımWindows Phone için "Cool Tiles" uygulamasına göz atın

Windows Phone için "Film Hector" uygulamasına göz atın film hecoru güncellemeyin,atıyor

erknlmn

erknlmn

Üye

csH

csH

Üye

SLH.55

SLH.55

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Geçenlerde bir arkadaş rica etmişti bildirilen uygulamanın çok kısa bir şekilde ne işe yaradığını yazabilir miyiz diye sağ olsun yazanlarda oldu bir süre şimdi gene eskisi gibi oldu :(

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Samsungta sesli fotoğraf çekimi var aynı özellik , resme çevredeki sesleri ekleyip paylaşıyorsunuz ...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Paylaşımını açıklamalı yapan arkadaşlara çok teşekkürler :)

dakamon

dakamon

Üye
Cool light
Ghoscam
Birinci Sayfa beta

PureFood

PureFood

Üye
Cool light
Ghoscam
Birinci Sayfa beta

birinci sayfa beta olduğu için mağazada çıkmıyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
mağazaya mozilla mobile tarayıcı çıkmış ancak ben hiç beğenmedim cepten girdiğim için link veremiyorum

Üst Alt