Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Bana 7 tane güncelleme geldi bu here uygulamaları dahil ama güncelle dediğimde yarısına geldiğinde ilgilenmeniz gerekiyor diye duruyor indirme işlemi, sanırım mağazada bir genel sorun var.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bana 7 tane güncelleme geldi bu here uygulamaları dahil ama güncelle dediğimde yarısına geldiğinde ilgilenmeniz gerekiyor diye duruyor indirme işlemi, sanırım mağazada bir genel sorun var.

:evet:

Peşpeşe veya bir süre sonra tekrar denersen inecektir :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
HERE Maps de güncellendi gençler.

Değişiklikler:

• Pause scenes in LiveSight and browse without holding up your phone
  • Pin LiveSight to Start screen to look around with a tap
  • Tap public transit stations to quickly reveal list of available transit lines
  • Access directions faster by simply tapping on a POI

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama güncelleme duyurusu 3 mesaj yukarıda idi :kop2::kop2:

Yenilikler açıklaması için teşekkürler :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama güncelleme duyurusu 3 mesaj yukarıda idi :kop2::kop2:

Yenilikler açıklaması için teşekkürler :)

Mesajınızı düzenlemişsiniz sonradan.

Benim baktığımda Here Drive+ ve Here Transit ile ilgili güncellemelerin linkleri vardı. Düzenleme yaptığınızı farketmemiş olabilirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Mesajınızı düzenlemişsiniz sonradan.

Benim baktığımda Here Drive+ ve Here Transit ile ilgili güncellemelerin linkleri vardı. Düzenleme yaptığınızı farketmemiş olabilirim.

Dostum yanlış anlama işin şakasında olduğumu anlamanızı istiyorum.

Maalesef bende PC olmadığı için mobilim. Önce konuyu açıyorum. Düzenleme ile linklerini ekliyorum. Biraz meşakkatli bir uğraş oluyor.Siz hızlı davranıp detayları vermişsiniz. Zaten teşekkür ettim.

Kırıldı isen özür diliyorum. Saygılar ve sevgiler..

Lumiance

Lumiance

Üye
Ben whatsapp ı güncellemiştim ama biraz önce yine güncelleme geldi 12.07.2013 tarihli. Bi fikri olan?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aynı gün içinde 2 kez güncelleme gelmişti. Sanırım sadece ilk geleni yaptınız buda ikincisi olmalı. Aradaki farkı ne onu bilmiyorum

Lumiance

Lumiance

Üye
Açıkçası pek kullanmadığım için ben de bilmiyorum :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben whatsapp ı güncellemiştim ama biraz önce yine güncelleme geldi 12.07.2013 tarihli. Bi fikri olan?

Şu işe bak aylarca güncelleme bekle aynı günde 2kere güncelleme gelsin. Şaka gibiler yeminle

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Turbo Racing League güncellendi..

sekajmer

sekajmer

Üye
File downloader güncellendi

tanercoskun

tanercoskun

Üye
"Facebook Beta" güncellendi.