geç kalmışım önceki sayfada haber gelmiş fakat ne güncellenmiş anlamadım dğrusuHere maps Güncelleme şimdi yükleniyor 7 mb
Artık çok istediğin pusula özelliği geldi gözün aydın İbrahim.geç kalmışım önceki sayfada haber gelmiş fakat ne güncellenmiş anlamadım dğrusu
Sol alt kısımdaki konum simgesine tıklayarak pusula özelliğine geçebilirsin, yada LiveSight kamera özelliğini başlatarak ekran üzerinden çevrende bulunan harita katmanlarını (Araç kiralama, benzin istasyonu, hastane, otel, lokanta vs. gibi) pusula doğrultusunda artık rahatça bulabilirsin, veeee telefonu dikey konuma aldığında farkı sende göreceksin. 
Ben de pek ihtiyaç duymadım aslında. Bir kere İzmir'de kullandım, çok rahat hemen istediğim yere götürdü beni. Navigasyon özelliği çok iyiydi. Sesli yönlendirmeler falan. Ayrıca yazılı olarak da yol tarifi var. Bir kere de Bursa'da denedim ama maalesef ne benim bulunduğum noktayı belirleyebildi ne de gitmek istediğim yeri bulabildi. Bu arada güncelleme az önce göründü ben de güncelleyelim bakalım neler değişmişHere Maps'i nedense hiç kullanmıyorum. Yaya navigasyonu var mı ? Aynı Here Drive gibi anlatım yapacaksa sağa dön sola dön diye, kulaklığımı takar onu dinleyerek istediğim yere giderim![]()

Artık çok istediğin pusula özelliği geldi gözün aydın İbrahim.Sol alt kısımdaki konum simgesine tıklayarak pusula özelliğine geçebilirsin, yada LiveSight kamera özelliğini başlatarak ekran üzerinden çevrende bulunan harita katmanlarını (Araç kiralama, benzin istasyonu, hastane, otel, lokanta vs. gibi) pusula doğrultusunda artık rahatça bulabilirsin, veeee telefonu dikey konuma aldığında farkı sende göreceksin.
![]()

Ben de pek ihtiyaç duymadım aslında. Bir kere İzmir'de kullandım, çok rahat hemen istediğim yere götürdü beni. Navigasyon özelliği çok iyiydi. Sesli yönlendirmeler falan. Ayrıca yazılı olarak da yol tarifi var. Bir kere de Bursa'da denedim ama maalesef ne benim bulunduğum noktayı belirleyebildi ne de gitmek istediğim yeri bulabildi. Bu arada güncelleme az önce göründü ben de güncelleyelim bakalım neler değişmiş![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızŞaka Bi yana neden bana hiçbir güncelleme gelmiyor sıfırladıktam sonra oldu...

HERE maps uygulamasını aç ve konumunun bulunmasını bekle, konumun bulunduktan sonra sol alt kısımda sabit duran konum (simgesine) bildirimine tıklaman veya biraz beklemen pusulayı aktifleştirmek için yeterli. Mercek halindeki pusula ise LiveSight kamera özelliğine açtığında kullanıyorsun.
Evet gelmiş geç fark ettim tam forumu açtım eksikleri söylim diye dediğin gibi pusula var fakat ekranı bilen göz gibi kullanmış bir yuvarlağın gözün içine almış harita ufalıyor büyüttüğünde ise pusula işlem görmüyor bu kötü olmuş hep açık kalsa daha iyi olurdu yada ben beceremedim
Evet yürüme için herhangi bir değişiklik yapılmamış,birde senle paylaştığım yürüme sokak adları düz çizgi navigasyonu yürümede tarif alnınca biliyorsun araba yolundan dönderiyor yani caddenin karşı tarafındaki 5 dk mesafe köprü viyadük gibi araç yoluyla 1,5 saat gibi süre buluyor bunuda ayarlamalıydılar
bu arada benim eski mail adresimi kapattığım için nokia hesabımdan mail de değiştiremedim değişmiyor hesabı komple kapattım ve yeni hesap açtım bütün favori adresler kayboldu geri gelmez sanırım senin bir fikrin varmı![]()
nokia hesabını kapattığın için artık here.com servislerindeki yedeklerini de kullanamıyorsun maalesef.
Genellikle sıfırlama işleminden sonra bir süre güncellemelerde duraksama olabiliyor. (10-15 gün kadar)
Biraz daha beklemende yarar var kardeşim![]()
Sesli miGökçen abi şimdi Here drive'daki gibi sesli yürüyüş navigasyonu var mı yok mu onu söyler misin![]()

Sesli mi![]()
![]()
O zaman sadece Here Drive'ı kullanmaya devam.