Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellendi

guncellendi

guncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ve bir de - gerçi Ali Kemal yukarıda ingilizce olarak vermiş ama-

[h=1] güncellendi[/h]

serinaga

serinaga

Üye
Harbiden yaprak kıpırdamıyorlar derker ya...

- - - Eklendi - - -

Bu konudaki 920. mesaj benim :D

Waaayy İSMET L920'nin şanına 920. mesaj yakışır be kardeşim, eh bizede hayırlı olsun demek kalır :good:, 820. mesaj kimindi acaba :allalla:

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaşlar bugün ilk defa Wi-Fi açıktı, mobil şebeke kapalıydı. Veee sonuç HİÇ Güncelleme gelmedi :angry:, mobildeyken sektirmeden geliyordu. Wi-Fi kullanan arkadaşların güncellemelerdeki düzensizliği ortaya çıkmış oldu, en sağlıklısı Mobil Şebeke :good:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ya can arkadaşlarım benim şu konuda hakikaten her girdiğimde '' Güncelleme şu saatte geldi , ay bu saatten şaştı , şu açıktı bu kapalıydı ama yinede geldi , Geldi , Gelmedi '' yerine sadece güncellemeleri görsek daha iyi olmazmı ? Bazı arkadaşlar yazmış belki biraz abartarak kırarak belirtmişler ama bende artık belirtme gereği duydum . Gerekli konuşmaya kimse karışamaz , bizde okuyup bilgileniyoruz ama gereksizlerde bollaştı sanki . Lütfen biraz daha dikkat

PureFood

PureFood

Üye
Waaayy İSMET L920'nin şanına 920. mesaj yakışır be kardeşim, eh bizede hayırlı olsun demek kalır :good:, 820. mesaj kimindi acaba :allalla:

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaşlar bugün ilk defa Wi-Fi açıktı, mobil şebeke kapalıydı. Veee sonuç HİÇ Güncelleme gelmedi :angry:, mobildeyken sektirmeden geliyordu. Wi-Fi kullanan arkadaşların güncellemelerdeki düzensizliği ortaya çıkmış oldu, en sağlıklısı Mobil Şebeke :good:

Sağol hocam :)

Bende de bugün sabah 9-12 arası WLAN açıktı, yine hiç gelmedi.. Artık veri bağlantısını açık tutayım ben de o zaman :oke:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Skype güncellendi

- - - Eklendi - - -

Facebook beta güncellendi. Maalesef mobildeyim link veremiyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve nanotex
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Daha önce paylaşan görmedim, paylaşıldıysa şimdiden özür dilerim

PureFood

PureFood

Üye
Facebook'u güncelledik de bunlar en büyük boy kutucuktaki kapak fotoğrafı on izlemesini kaldırmışlar. Şimdi sadece orta fb logosu var. İçine etmişler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Facebook'u güncelledik de bunlar en büyük boy kutucuktaki kapak fotoğrafı on izlemesini kaldırmışlar. Şimdi sadece orta fb logosu var. İçine etmişler.

Güncellemelerden sonra hep öyle oluyor. Uygulamayı açıp kendi profiline gir. Sonra uygulamadan çık. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellendi. Windows phone 8 cihazlar icin PUREVİEW filtresi eklendi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Monster Burner'ın fiyatı 2TL olmuş. :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Facebook beta aldığı güncelleme ile arama ''Search'' butonu kaldırılmış yerine yukarıya kutucuk konmuş

flutewoddy

flutewoddy

Üye
YouMusic uygulaması yeniden çalışıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yaratıcı Stüdyo:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
tanercoskun

tanercoskun