Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Güncelleme olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

dakamon

dakamon

Üye

vallahamıı?alıştıra alıştıra gelin :oha: korkarım

- - - Eklendi - - -

uçmuşşş arkadaş.halbuki iyi geçinip gidiyorduk.ama beklentileri farklıymış;Hazıra Çökmek

bizde her defasında bakıyoruz,mühendis bey,bende senden emir alan elektrik teknisyeniyim,ama üstümde mühendis bırakmadım hiç.çünkü çok gereksiz yere konuşuyorlar.habire çene icraat yok.

bizde varsa bi yorum yapıyoruz yoksa güncellemeye tıklayıp telefona bakıyoruz.zor değil son mesaja tıklamak.facede kızlara laf yetiştirmekten kolay

- - - Eklendi - - -

klasik mühendis tripleri.teknisyenlerden çok dayak yiyor böyleleri )):

yeni mühendis olmuş galiba.tecrübesi yok.iyi bilirdik kendilerini ama kendi yazık etti

Valla açıkcası adamın dediklerini bende okudum da bazen benimde cinlerim tepem çıkmıyo değil şu muhabbetlerden. Yani güncelleme var diye geliyoz muhabbetler geçiyo sayfa sayfa.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İndirime girmiş oyun ve program için bir konu yok mu acaba ?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
İndirime girmiş oyun ve program için bir konu yok mu acaba ?

Marketten Store deals adlı programı indirin . Hergün bi haber verir size muhteşem bi uygulamadır . asla kaçırmazsınız kampanyaları yada bedavaları

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Marketten Store deals adlı programı indirin . Hergün bi haber verir size muhteşem bi uygulamadır . asla kaçırmazsınız kampanyaları yada bedavaları

Zaten kullanıyorum. Orada ücretsiz olan oyunları programları duyurmak için bir konu olsa fena olmaz. Kullanmayan arkadaşlar da duysunlar anlamında bir konu yani.

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Valla açıkcası adamın dediklerini bende okudum da bazen benimde cinlerim tepem çıkmıyo değil şu muhabbetlerden. Yani güncelleme var diye geliyoz muhabbetler geçiyo sayfa sayfa.

Katılıyorum. Her ne kadar karşısındaki insana, kendisine "bey" dedirtmek hoşuna giden ve bunun için de rumuz olarak ".... bey" turu isimler seçenlere özellikle "uyuz" olsam da söz konusu kardeşimizin bu tepkisinde haklı olduğunu düşünüyorum.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yahu ne değerli vakti olan arkadaşlar varmış iki satır yazıyı okumamak için tartışma çıkarıyorlar çok zorunuza gidiyorsa girmeyin arkadaşlar ne sorun ediyorsunuz bu kadar

yeminli06

yeminli06

Üye
Yahu ne değerli vakti olan arkadaşlar varmış iki satır yazıyı okumamak için tartışma çıkarıyorlar çok zorunuza gidiyorsa girmeyin arkadaşlar ne sorun ediyorsunuz bu kadar

Katılıyorum :oke:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
güncellemeleri nasıl görüyoruz bulamadım. Kampanyaları ve indirimleri gösteriyor :(

Lumiance

Lumiance

Üye

Zaten kullanıyorum. Orada ücretsiz olan oyunları programları duyurmak için bir konu olsa fena olmaz. Kullanmayan arkadaşlar da duysunlar anlamında bir konu yani.

herhangi bir oyun ya da uygulama ücretsiz olduğunda ya da indirime girdiğinde konu açılarak duyuruluyor zaten. Windows Phone Genel bölümünde bir sürü örneğine rastlayabilirsin 1 - 2 sayfa geri gidersen :)

n000k

n000k

Üye
güncellemeleri nasıl görüyoruz bulamadım. Kampanyaları ve indirimleri gösteriyor :(
dostum güncellemeleri mağaza ikonunun yanında görebilirsin ancak.. telindeki yüklü uygulamalara günceleme geldiğinde..sanırım senin geç geliyor.. bu interneti düzenli olarak açık tutmazsan geç gelme ihtimali var.. güncellemeleri ayrıca gösteren bir uygulama yok maalesef..

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Photbeamer Güncelleme geldi:)

nanotex

nanotex

Üye
Çok sessiz.. umarım salı günü bu sessizlik bozulur.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, papakudioflu, flutewoddy ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Zaten genelde her pazartesi bi şeyler yayınlıyolar güncelleme :)

PureFood

PureFood

Üye
Harbiden yaprak kıpırdamıyorlar derker ya...

- - - Eklendi - - -

Bu konudaki 920. mesaj benim :D

Üst Alt