Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
36 güncelleme gelmiş. Paylaşırım da çoğu çoktan güncellenip benim telefona gelmeyenler

nanotex

nanotex

Üye
35mm güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

(Live tile sorunu yüzünden bir iki gün önce kaldırılmıştı, şimdi güncellendi ve yeniden mağazada)

drangela61

drangela61

Üye
Bu benim güncellemeler yine şaşırdı bir ara saat 10-12 arasında internet bağlı olduğunda düzenli olarak geliyordu ama yine gelmemeye başladı ya saati değişti ya sorun var
gdr2 denen güncelleme ile inşallah bu sorun da çözülür..

PureFood

PureFood

Üye
Bana da gelmiyor sabah 9buçukta açsam da.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncelleme treni biraz erkene kaydı arkadaşlar.
Saat 9:00-09:30 arası gelip geçiyor birkaç gündür.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
drangela61

drangela61

Üye
Şimdi anlaşıldı sorun trenin saati değişmiş..
hocam bu arada pişti bende hala 29 nisan olarak gözüküyor kaldırdım tekrar baktım yine aynı :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdi anlaşıldı sorun trenin saati değişmiş..
hocam bu arada pişti bende hala 29 nisan olarak gözüküyor kaldırdım tekrar baktım yine aynı :S

Free versiyonunun güncellemesi henüz düşmemiş. (29.04.2013)
Ancak ücretlinin güncellemesi geldi. :oke: (10.05.2013)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende gece 01,00 :)

PureFood

PureFood

Üye
Bende saat yok anasını satayım öğlen 1de bile geliyor arada sırada açık unutursam wlan'ı :D kafasına göre :D

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende saat yok anasını satayım öğlen 1de bile geliyor arada sırada açık unutursam wlan'ı :D kafasına göre :D

Bende saat 09:00-11:00 aralığında geliyor. Pek şaşmıyor.
Genellikle 10:30'a doğru geliyordu ama son birkaç gündür 09:30'a doğru geliyor.
Sanırım amerikada yaz saatine falan geçildi o yüzden 1 saat erkene kaydı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve csH
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bende saat 09:00-11:00 aralığında geliyor. Pek şaşmıyor.
Genellikle 10:30'a doğru geliyordu ama son birkaç gündür 09:30'a doğru geliyor.
Sanırım amerikada yaz saatine falan geçildi o yüzden 1 saat erkene kaydı :kıskıs:
Aslında önemli olan saat değilde, uygulamanın zamanında bildirilmesi değil mi sayın bayım? :naughty:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında önemli olan saat değilde, uygulamanın zamanında bildirilmesi değil mi sayın bayım? :naughty:

Öyle ama bildirilir bildirilmez düşmüyor ki mağazaya ve telefonlara.
Yeni eklenenler ve güncelleme yapılanlar önce Microsoft'un denetiminden geçiyor ve aradan belli süre geçtikten sonra mağazaya düşüyor. Mağazaya düştükten sonra sanırım kod numaralarına veya bölgelerine göre belli saat aralıklarında da telefonlara geliyor. :hmmm

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Öyle ama bildirilir bildirilmez düşmüyor ki mağazaya ve telefonlara.
Yeni eklenenler ve güncelleme yapılanlar önce Microsoft'un denetiminden geçiyor ve aradan belli süre geçtikten sonra mağazaya düşüyor. Mağazaya düştükten sonra sanırım kod numaralarına veya bölgelerine göre belli saat aralıklarında da telefonlara geliyor. :hmmm
Açıklama için teşekkürler Özgür.

Fakat akıl erdiremediğim konu şu; Ortak kullandığımız bir uygulama için sana güncelleme bildirimi ilgili günde gelirken, bana aynı uygulamanın bildirimi neden 1,2 bilemedin 3 gün sonra geliyor. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Lumiance

Lumiance

Üye
Bana da gece 10 - 12 arası geliyor hep.

Üst Alt