Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellendi.

PureFood

PureFood

Üye

Better Translator güncellendi.
19,04,2013
2,2,0,0

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:( :( :(
İki güncelleme geldi, doors ve bu, normalde konuyu güncellemenin olduğu tarihe kadar geri döndürürüm mesajları incelerim. doors'a baktım verilmiş, ama buna bakmadım kimse pek söz etmiyor diye, bende direk paylaştım.. !utan! Bir dahakinde daha özenli olacağım emin olabilirsin.
Seni böylesine açıklama yapmaya sevk ettiğim için üzgünüm :( Neyse :utandım:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

oyunu güncellendi.

serinaga

serinaga

Üye
RapDialer Güncellendi, Uygulamayı aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz ...

PureFood

PureFood

Üye
RapDialer çok iyi bir uygualama nacak benim için sadece bir sıkıntısı var, cevapsız arama olduğunda telefonun kendi arama uygulamasını açmadan o bildirim gitmiyor kilit ekranından. bunun da sebebini hepimiz biliyoruz gerçi, ne yapsam tekrar geri yüklesem mi bilemedim. Çünkü çok kullanışlı bu kesin.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
RapDialer çok iyi bir uygualama nacak benim için sadece bir sıkıntısı var, cevapsız arama olduğunda telefonun kendi arama uygulamasını açmadan o bildirim gitmiyor kilit ekranından. bunun da sebebini hepimiz biliyoruz gerçi, ne yapsam tekrar geri yüklesem mi bilemedim. Çünkü çok kullanışlı bu kesin.

Ben de bu nedenle aramalarda kullanıyorum, çok hızlı erişimi var rehberde bir kişi aradığımda ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
komando04

komando04

Üye
Bu aralar pek güncelleme gelmiyor

- - - Eklendi - - -

Prototype browser güncellendi
http://www.windowsphone.com/s?appid=ebbbf2c5-d061-45b1-8cca-36cffd528e58

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ben de bu nedenle aramalarda kullanıyorum, çok hızlı erişimi var rehberde bir kişi aradığımda ...

Microsoft cevapsız çağrılar, gelen aramalar vb kayıtlara erişim izni verse RapDialer çok işler yapacak da Microsoft bir türlü izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki günlerdeki güncellemelerle bu izni verirler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

drangela61

drangela61

Üye
Rapdialer ve Pishti güncellendi..

PureFood

PureFood

Üye
Lütfen güncellenme tarihine ve daha önce paylaşılıp paylaşılmadığına dikkat edelim.

ecel54

ecel54

Üye

Microsoft cevapsız çağrılar, gelen aramalar vb kayıtlara erişim izni verse RapDialer çok işler yapacak da Microsoft bir türlü izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki günlerdeki güncellemelerle bu izni verirler.

bence bildirim merkezi ile birlikte gelecek

Üst Alt