Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bende yandex arama güncellenmedi

serinaga

serinaga

Üye
işte her önüne geleni alırsan olacağı o.
yokmudur uygulamayı hafıza kartına yükleyebilmek.yok.
demekki ya sabır her defasında dediğim gibi.
ben daa 32 gb dolduramadım.ne çabuk gömdünüz hafızaları

Ne yalan söyliyim söylenen her şeyi, badava olan, konu açılan, duyurulan hatta kendi keşfettiklerim ... alayını yükledim :aha:, ehhh hafıza sıkıntı olmaya başlayınca yükleyip hiç açmadan sildiklerim oldu :kop2:, bulduk ya Gbyte'ları, dolmayacak sandık ahanda bak nassı doldu, AÇ Gözlülük yaptık vesselam, şimdi de sızlanıyorum :vur, ehhh ne demişler kendi eden kendi bulur, katlanacağız elbet ...

- - - Eklendi - - -

Surfy Free güncellendi.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilerek iki gündür 10-12 arası interneti açık bırakıyorum. dün iki bugün de bir güncelleme geldi. dün gelenlerin tarihi eskiydi ama bugün gelen daha gün güncellenmiş ve paylaşan olmamış sanırım ilk bana gelmiş :D

Yaaa ben demedim mi size ?
GÜNCELLEME Alamayanlara Duyrulur :megafon:

- - - Eklendi - - -

bende yandex arama güncellenmedi

Bugünkü treni kaçırmış, yarın gelir belki ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Ali sağol valla dostum, iki gündür sayende mağazanın ekmeğini yiyorum :naughty:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şu telefonun diğer yazan,bölümünü boşaltan programın adını ve kullanım talimatını Bi yazarmısınız

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla arkadaşlar ben sabah 7de telefonumu açarım her gün ve hemen İnternetide açarım aynı şekilde. Akşam saat 6da eve gelinceye kadar internet hiç kapanmaz, eve geldikten sonrada şebeke internetini kapatıp evdeki wifi ağına geçiş yaparım. Akşam 12den önce yatmam o yüzden o saatte telefonu kapatır yatarım. Ve bu şekilde bana hiçbir mağaza güncellemesi gelmiyor. Bence interneti açık bırakmakla bir ilgisi yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla arkadaşlar ben sabah 7de telefonumu açarım her gün ve hemen İnternetide açarım aynı şekilde. Akşam saat 6da eve gelinceye kadar internet hiç kapanmaz, eve geldikten sonrada şebeke internetini kapatıp evdeki wifi ağına geçiş yaparım. Akşam 12den önce yatmam o yüzden o saatte telefonu kapatır yatarım. Ve bu şekilde bana hiçbir mağaza güncellemesi gelmiyor. Bence interneti açık bırakmakla bir ilgisi yok.
Ben de bağlantı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. :oke: Çünkü sürekli bağlantım var. :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye

aynen katılıyorum belirli Bi saat olayıda yok bence

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence güncelleme de yok aslında :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar şu telefonun diğer yazan,bölümünü boşaltan programın adını ve kullanım talimatını Bi yazarmısınız

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serinaga

serinaga

Üye

Haahhh işte bak gece 12'den sonra gelecek demek ki sana güncellemeler, telefonu kapattığını söylemişsin, bu akşam sabaha kadar açık tut telefonunu ve internetini bak nassı geliyooo ...

- - - Eklendi - - -

Ali sağol valla dostum, iki gündür sayende mağazanın ekmeğini yiyorum :naughty:

:rica: İsmet, ne mutlu sana, tadını çıkar artık ...

- - - Eklendi - - -

Bence güncelleme de yok aslında :kıskıs:

Eee mağazada yoktur o zaman :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Hangi mağaza abi :islik

:allalla: Yahu hani köşedeki camiye sırtına dön ve tam sağ yap, hafif sola kıvrılınca tam karşına çıkıyor kocaman Bizim MARKET Place yazıyoo ya, aha o bizim bakkal Göçen :kop2:, eeee tabiki telefondaki mağaza :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Ahanda güncelleme gelmiş, konuyu saptırmadan paylaşayım ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:allalla: Yahu hani köşedeki camiye sırtına dön ve tam sağ yap, hafif sola kıvrılınca tam karşına çıkıyor kocaman Bizim MARKET Place yazıyoo ya, aha o bizim bakkal Göçen :kop2:, eeee tabiki telefondaki mağaza :kıskıs:
Abi espiriyi atladın sanırım :D

Hani öğretmen 'Bana bu sandalyenin var olmadığını isbatlayın 100puan' diyor ya. Öğrencinin cevabı ise "Hangi sandalye hocam'=100 ;)

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Sevgili Onur'un geliştirdiği Film İzle HD Güncellendi, Uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

MyNet Güncellendi, Uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

PureFood

PureFood

Üye
Mynet son güncelleme 18 şubat :hmmm :D

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Abi espiriyi atladın sanırım :D

Hani öğretmen 'Bana bu sandalyenin var olmadığını isbatlayın 100puan' diyor ya. Öğrencinin cevabı ise "Hangi sandalye hocam'=100 ;)

Ehheehheee yaşlılık belirtileri bende de başlamış galiba :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Mynet son güncelleme 18 şubat :hmmm :D

Hoppaaaa bak o tarihe hiç bakmamıştım haaaa, İsmet seninde gözünden birşey kaçmıyo haaaa :alkis, bu arada benim telefon güncelleme konusunda ilk defa yamuk yaptı :bilmm, haydi hayırlısı bakalım ? (Bu kadar gecikmezdi ama :allalla:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada söylemeyi unuttum 'nin yanı sıra, uygulaması da güncellendi.

serinaga

serinaga

Üye
Bu arada söylemeyi unuttum 'nin yanı sıra, uygulaması da güncellendi.

Teşekkürler Özgür, ama bugün gelmedi bana, yarın saat 12:00'yi beklemeliyim ...

Üst Alt