PureFood
Üye
Sabah mı Akşam mı 10-12 ?
Sabah sabah
Akşam da bıraktım gelen giden olmadı 
Sabah mı Akşam mı 10-12 ?
Akşam da bıraktım gelen giden olmadı 
Sabah sabahAkşam da bıraktım gelen giden olmadı
![]()
Pazar günü yapayım o zamanişte her önüne geleni alırsan olacağı o.
yokmudur uygulamayı hafıza kartına yükleyebilmek.yok.
demekki ya sabır her defasında dediğim gibi.
ben daa 32 gb dolduramadım.ne çabuk gömdünüz hafızaları
, ehhh hafıza sıkıntı olmaya başlayınca yükleyip hiç açmadan sildiklerim oldu
, bulduk ya Gbyte'ları, dolmayacak sandık ahanda bak nassı doldu, AÇ Gözlülük yaptık vesselam, şimdi de sızlanıyorum
, ehhh ne demişler kendi eden kendi bulur, katlanacağız elbet ...Surfy Free güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bilerek iki gündür 10-12 arası interneti açık bırakıyorum. dün iki bugün de bir güncelleme geldi. dün gelenlerin tarihi eskiydi ama bugün gelen daha gün güncellenmiş ve paylaşan olmamış sanırım ilk bana gelmiş![]()

bende yandex arama güncellenmedi
Ben de bağlantı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.Valla arkadaşlar ben sabah 7de telefonumu açarım her gün ve hemen İnternetide açarım aynı şekilde. Akşam saat 6da eve gelinceye kadar internet hiç kapanmaz, eve geldikten sonrada şebeke internetini kapatıp evdeki wifi ağına geçiş yaparım. Akşam 12den önce yatmam o yüzden o saatte telefonu kapatır yatarım. Ve bu şekilde bana hiçbir mağaza güncellemesi gelmiyor. Bence interneti açık bırakmakla bir ilgisi yok.
Çünkü sürekli bağlantım var. 
Valla arkadaşlar ben sabah 7de telefonumu açarım her gün ve hemen İnternetide açarım aynı şekilde. Akşam saat 6da eve gelinceye kadar internet hiç kapanmaz, eve geldikten sonrada şebeke internetini kapatıp evdeki wifi ağına geçiş yaparım. Akşam 12den önce yatmam o yüzden o saatte telefonu kapatır yatarım. Ve bu şekilde bana hiçbir mağaza güncellemesi gelmiyor. Bence interneti açık bırakmakla bir ilgisi yok.
Arkadaşlar şu telefonun diğer yazan,bölümünü boşaltan programın adını ve kullanım talimatını Bi yazarmısınız
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Valla arkadaşlar ben sabah 7de telefonumu açarım her gün ve hemen İnternetide açarım aynı şekilde. Akşam saat 6da eve gelinceye kadar internet hiç kapanmaz, eve geldikten sonrada şebeke internetini kapatıp evdeki wifi ağına geçiş yaparım. Akşam 12den önce yatmam o yüzden o saatte telefonu kapatır yatarım. Ve bu şekilde bana hiçbir mağaza güncellemesi gelmiyor. Bence interneti açık bırakmakla bir ilgisi yok.
Ali sağol valla dostum, iki gündür sayende mağazanın ekmeğini yiyorum![]()
İsmet, ne mutlu sana, tadını çıkar artık ...Bence güncelleme de yok aslında![]()

Hangi mağaza abiEee mağazada yoktur o zaman![]()

Hangi mağaza abi![]()
Yahu hani köşedeki camiye sırtına dön ve tam sağ yap, hafif sola kıvrılınca tam karşına çıkıyor kocaman Bizim MARKET Place yazıyoo ya, aha o bizim bakkal Göçen
, eeee tabiki telefondaki mağaza 
Abi espiriyi atladın sanırımYahu hani köşedeki camiye sırtına dön ve tam sağ yap, hafif sola kıvrılınca tam karşına çıkıyor kocaman Bizim MARKET Place yazıyoo ya, aha o bizim bakkal Göçen
, eeee tabiki telefondaki mağaza
![]()
Abi espiriyi atladın sanırım![]()
Hani öğretmen 'Bana bu sandalyenin var olmadığını isbatlayın 100puan' diyor ya. Öğrencinin cevabı ise "Hangi sandalye hocam'=100![]()

Mynet son güncelleme 18 şubat![]()
![]()
, bu arada benim telefon güncelleme konusunda ilk defa yamuk yaptı
, haydi hayırlısı bakalım ? (Bu kadar gecikmezdi ama
)Bu arada söylemeyi unuttumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'nin yanı sıra,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulaması da güncellendi.