Kaynakbugünlerde hazırlıklı olun magaza ikonunuzda onlarca uygulama güncellemesi görebilirsiniz.

bugünlerde hazırlıklı olun magaza ikonunuzda onlarca uygulama güncellemesi görebilirsiniz.

bana güncellemeler otomatik gelmiyor ki
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Süper bir haber inşallah bu mağazada güncellemelerin görünmeme olayını çözerler de habire manuel kontrol etmek zorunda kalmayız. Bende de bazı uygulamaların görünürken bazı uygulamaların görünmüyor. Sinir bozucu bir durum maalesef. Ama yine de WP sağ olsun diyorum
tam da bu sorundan dolayı dedim zaten. Microsoft dev center ve msdn'de sorunu tespit etmişler şu anda calişiliyormuş.

Süper bir haber inşallah bu mağazada güncellemelerin görünmeme olayını çözerler de habire manuel kontrol etmek zorunda kalmayız. Bende de bazı uygulamaların görünürken bazı uygulamaların görünmüyor. Sinir bozucu bir durum maalesef. Ama yine de WP sağ olsun diyorum![]()

Alikemal abi 30 dk once 27 güncelleme geldi.![]()

Yok artık
işin ilginc yanı bu hatayı uygulamasina guncelleme yayinlayan bir geliştirici bildirmiş microsofta. Adamin kendi uygulamasi kendi telefonunda guncelleme gostermemiş![]()
E şimdiye kadar gavurlardan hiçbiri bildirmemiş mi yahu
Ben ne zaman canım sıkılsa ayarlardan nokia geri bildirim kısmına girip yazıyorum bir şeyler acaba onları okuyorlar mı
Bir şey soracağım sizin bu bilgileri edindiğiniz kaynak site neresidir? Hani diyorum bizimle paylaşsanız da biz de arada o sitelere bir bakınsak fena olmaz hani

Hah! İşte aynen kardeşim, tamam bence fikir olarak güzel bir uygulama yapmışlar ama çok yavaş ve eksikleri var bir sürü. Telefonu aldığımdan bu yana bir tane güncelleme gelmedi uygulamaya. Biri Allah rızası için şunu bir güncellesin yahuİyi güzel de şu facebook u hala güncelleyemediler![]()
Hani sadece bir harf değiştirsin o bile yeter yani 
Arayüz komple değişmeli kardeşim.. diğer sistemlere benzetilmeli.Hah! İşte aynen kardeşim, tamam bence fikir olarak güzel bir uygulama yapmışlar ama çok yavaş ve eksikleri var bir sürü. Telefonu aldığımdan bu yana bir tane güncelleme gelmedi uygulamaya. Biri Allah rızası için şunu bir güncellesin yahuHani sadece bir harf değiştirsin o bile yeter yani
![]()
skelly archer 2 günde bir güncelleniyor zatenSkelly Archer oyunu güncellendi.

23 itibariyle haritalarda güncelleme var gökşen bunda da hızlı olduAma ben pek bir yenilik göremedim gören arkadaşlar bakın bakalım ne yenilik gelmiş