Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bugünlerde hazırlıklı olun magaza ikonunuzda onlarca uygulama güncellemesi görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bana güncellemeler otomatik gelmiyor ki:(

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

tam da bu sorundan dolayı dedim zaten. Microsoft dev center ve msdn'de sorunu tespit etmişler şu anda calişiliyormuş.

YkPkY

YkPkY

Üye
hayırlısı olsun

ÖEY

ÖEY

Üye

tam da bu sorundan dolayı dedim zaten. Microsoft dev center ve msdn'de sorunu tespit etmişler şu anda calişiliyormuş.
Süper bir haber inşallah bu mağazada güncellemelerin görünmeme olayını çözerler de habire manuel kontrol etmek zorunda kalmayız. Bende de bazı uygulamaların görünürken bazı uygulamaların görünmüyor. Sinir bozucu bir durum maalesef. Ama yine de WP sağ olsun diyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Süper bir haber inşallah bu mağazada güncellemelerin görünmeme olayını çözerler de habire manuel kontrol etmek zorunda kalmayız. Bende de bazı uygulamaların görünürken bazı uygulamaların görünmüyor. Sinir bozucu bir durum maalesef. Ama yine de WP sağ olsun diyorum :)

işin ilginc yanı bu hatayı uygulamasina guncelleme yayinlayan bir geliştirici bildirmiş microsofta. Adamin kendi uygulamasi kendi telefonunda guncelleme gostermemiş:kop:

• Beğen
Tepkiler: n000k
pirenuri

pirenuri

Üye
Alikemal abi 30 dk once 27 güncelleme geldi. :):)

nanotex

nanotex

Üye
İyi güzel de şu facebook u hala güncelleyemediler :D

ÖEY

ÖEY

Üye

işin ilginc yanı bu hatayı uygulamasina guncelleme yayinlayan bir geliştirici bildirmiş microsofta. Adamin kendi uygulamasi kendi telefonunda guncelleme gostermemiş:kop:
Yok artık :d: E şimdiye kadar gavurlardan hiçbiri bildirmemiş mi yahu :P: Ben ne zaman canım sıkılsa ayarlardan nokia geri bildirim kısmına girip yazıyorum bir şeyler acaba onları okuyorlar mı :D Bir şey soracağım sizin bu bilgileri edindiğiniz kaynak site neresidir? Hani diyorum bizimle paylaşsanız da biz de arada o sitelere bir bakınsak fena olmaz hani :) :)

- - - Eklendi - - -

İyi güzel de şu facebook u hala güncelleyemediler :D
Hah! İşte aynen kardeşim, tamam bence fikir olarak güzel bir uygulama yapmışlar ama çok yavaş ve eksikleri var bir sürü. Telefonu aldığımdan bu yana bir tane güncelleme gelmedi uygulamaya. Biri Allah rızası için şunu bir güncellesin yahu :D Hani sadece bir harf değiştirsin o bile yeter yani :D

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
şebeke+ güncellendi

nanotex

nanotex

Üye
Hah! İşte aynen kardeşim, tamam bence fikir olarak güzel bir uygulama yapmışlar ama çok yavaş ve eksikleri var bir sürü. Telefonu aldığımdan bu yana bir tane güncelleme gelmedi uygulamaya. Biri Allah rızası için şunu bir güncellesin yahu :D Hani sadece bir harf değiştirsin o bile yeter yani :D
Arayüz komple değişmeli kardeşim.. diğer sistemlere benzetilmeli.

- - - Eklendi - - -

Büyük ihtimalle bu yakınlarda gelecek güncelleme. Umarım yüzümüzü güldürür sayın Microsoft

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
guncellendi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Skelly Archer oyunu güncellendi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
23 itibariyle haritalarda güncelleme var gökşen bunda da hızlı oldu :) Ama ben pek bir yenilik göremedim gören arkadaşlar bakın bakalım ne yenilik gelmiş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pişti oyunu güncellendi.
Hız ayarı da eklenmiş, çok daha iyi olmuş.

mühendis_bey

Üye
Ben mağaza da kontrol ettim güncelleme gözükmüyor
23 itibariyle haritalarda güncelleme var gökşen bunda da hızlı oldu :) Ama ben pek bir yenilik göremedim gören arkadaşlar bakın bakalım ne yenilik gelmiş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Güncelleme: 20.3.2013 Sürüm: 2.8.2.279

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Üst Alt