serinaga Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tümünü güncelle de gitsin abi. Genişletmek için tıkla ... Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Tümünü güncelle de gitsin abi. Genişletmek için tıkla ... Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ...
OttomaN TigeR Üye serinaga' Alıntı: Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ... Genişletmek için tıkla ... Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir.
serinaga' Alıntı: Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ... Genişletmek için tıkla ... Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir.
narnia16 Üye serinaga' Alıntı: Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ... Genişletmek için tıkla ... Bende de duruyor youtube güncellemesi abi.tümünü güncelle dediğinde bir şey olmuyor o öyle kalıyor orda test edildi onaylandı
serinaga' Alıntı: Ama Gökçen Youtube'da var onların içinde , sonra bizim youtube'un indirme özelliği hayal olmasın ... Genişletmek için tıkla ... Bende de duruyor youtube güncellemesi abi.tümünü güncelle dediğinde bir şey olmuyor o öyle kalıyor orda test edildi onaylandı
IVI-Elia Üye ceza87' Alıntı: bi ben aç gibi güncellemişim demek şu YouTube'u Genişletmek için tıkla ... Ben de guncellemedim mağaza simgesinde günlerdir 1 yazıyor arada artıyor hepsini güncelle diyince o kalıyor sıkıntı yok...
ceza87' Alıntı: bi ben aç gibi güncellemişim demek şu YouTube'u Genişletmek için tıkla ... Ben de guncellemedim mağaza simgesinde günlerdir 1 yazıyor arada artıyor hepsini güncelle diyince o kalıyor sıkıntı yok...
serinaga Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir. Genişletmek için tıkla ... O zaman günah benden gitti, yapıyorum güncellemeyi ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi dün yazmıştım ama görmedin sanırım, youtube uygulaması mağazadan kaldırıldığı için güncelleme işlemi gerçekleşmeyecek ve hata verecektir. Genişletmek için tıkla ... O zaman günah benden gitti, yapıyorum güncellemeyi ...
bulutsuzgece Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
PureFood Üye Tom and Jerry güncellendi. 31,05,2013 2,3,1,6 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ANIL Admin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
flutewoddy Üye Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.
Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım.
bulutsuzgece Üye memojk07' Alıntı: Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla ... "Güncelleme bilgileri ve güncelleme soru(n)ları" dışındaki diğer sorularınızı ilgili konular altında sorarsanız iyi olur. Aksi takdirde yorum ve sorularınız silinecektir.
memojk07' Alıntı: Ben mağazadan oyun almayı düşünüyorum da acaba oyunu satın alırken kredi kartından hatalı bir ücret çekme oluyor mu oluyorsa almayacağım. Genişletmek için tıkla ... "Güncelleme bilgileri ve güncelleme soru(n)ları" dışındaki diğer sorularınızı ilgili konular altında sorarsanız iyi olur. Aksi takdirde yorum ve sorularınız silinecektir.
kursatalpkaan Üye Bana gelmiyor guncellemeler mecbur mağazada uygulamayı bulup guncelliyorum ne yapmam lazım
alasulumurat Üye kurubeyin4' Alıntı: Bana gelmiyor guncellemeler mecbur mağazada uygulamayı bulup guncelliyorum ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Bende de güncelleme gelmiyordu 1 hafta önce arka planda çalışması için bütün programlara izin verdim. Şimdi güncellemeler hemen geliyor.
kurubeyin4' Alıntı: Bana gelmiyor guncellemeler mecbur mağazada uygulamayı bulup guncelliyorum ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Bende de güncelleme gelmiyordu 1 hafta önce arka planda çalışması için bütün programlara izin verdim. Şimdi güncellemeler hemen geliyor.
Lumiance Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi. Tarih: 01.06.2013 Sürüm: 1.2.6.11
suyunsesi Üye drangela61' Alıntı: nokia müzik güncellendi :> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir değişiklik yapıldı acaba?
drangela61' Alıntı: nokia müzik güncellendi :> Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir değişiklik yapıldı acaba?