Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

bildirimi 3-4 güncelleme ile çözerler

bildirim geliyor bana live tile de ara sıra tabi

narnia16

Üye
Bana son güncellemelerden sonra en fazla 15 dakika içinde gelmeye başladı

ademoz05

Üye
Bildirimler çok kötü durumda yavvv

afwerker

Üye
Facebook betayı Güncelledikten sonra bende bütün bildirimler gelmeye başladı arkadaşlar

serinaga

Üye
Sysapp Pusher ve Evernote güncellendi, şuan Link veremiyorum ...SysApp Pusher ve Evernote güncellendi ...

Birinci Sayfa güncellendi.

zorbaa

Üye
Windows Phone için "PDF Reader" uygulamasına göz atın

Tepkiler: n000k
prototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerim

prototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerimprototype browser,kaydedici Pro,süper araç,mpfinder,döviz altın,müzikçalar,Movie torrent,posta kodu,notdefteripro,güncellendi.birazdan linkleri eklerim

serinaga

Üye

Mobil platformda bu mesajların tekrar olayı can sıkıcı olmaya başladı, ayrıca reklamlar da çok rahatsız ediyor, umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile düzeltilir ...

Tepkiler: ceza87, komando04 ve ogzhnoTr

eRdaL.

Üye
UC Browser

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: erndrdyk ve PureFood

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tag

Tepkiler: n000k, Esendağlı ve erndrdyk
Uc browser video indirme özelliği gelmiş Yada ben yeni fark ettim.
6tag da baya bir değişime uğramış

Scoopshot

---

SysApp Pusher

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Lumia pusher'ide adam yapmış saldım çayıra mevlam kayıra hesabı hiç oralı olmuyor artık

ghost011

Üye
Arkadaşlar konuyla alakası yok belki ama sırf totall recall programı için 5800 telefonumdan zor kopabildim, şarz problemi vardı ve yeni telefon almak zorunda kaldım. Şimdiki telefonum lumia 720. Aynı totall recall gibi görüşmeleri kaydeden bir program yokmu? Trafikte sipariş geldiğinde çok işime yarıyor ve onsuz olmuyor...