Abi ben parayı hallettim. Kaç tanesini vereceksen Ben almaya hazırım. Ama en azından ikisini almak istiyorum. Sen kaç verirsen hazırım yani. Paypal hesabını yaz ben parayı aktarayım sana.
Pm atamadım sana. Neden bilmiyorum ama engelliyor.
paypal adresim osmanozeroz@outlook.com
mail yolu ile de iletişime geçebiliriz
Arkadaşlar şunu da belirtmek istiyorum. Herkes sadece 1 adet alabilir, daha fazla veremiyorum çünkü çok kişi yararlansın istiyorum.
Arkadaşlar 2 adet kaldı İlkini baysal.onur arkadaşımız aldı.
Arkadaşlar şunu da belirtmek istiyorum. Herkes sadece 1 adet alabilir, daha fazla veremiyorum çünkü çok kişi yararlansın istiyorum.
Kampanyamız şimdilik sona erdi arkadaşlar İlginiz için teşekkürler.
her zaman Windows Phone
Arkadaşlar merhaba, 2 adet daha gift card var elimde, almak isteyenler pm'den iletişime geçebilir.
Kampanyamız şimdilik sona erdi arkadaşlar İlginiz için teşekkürler.
her zaman Windows Phone
Arkadaşlar merhaba, 2 adet daha gift card var elimde, almak isteyenler pm'den iletişime geçebilir.
Benimki yüzsüzlük oldu galiba ama alan yoksa kendime alırım . Şaka bir yana teşekkürler abi. Ama yine de alan olmazsa ben mağazayı kapatmak için alırım
Benimki yüzsüzlük oldu galiba ama alan yoksa kendime alırım . Şaka bir yana teşekkürler abi. Ama yine de alan olmazsa ben mağazayı kapatmak için alırım
Bende aldım ama bu oyuna o kadar para vermeye değer bir şey var mı emin olamadım. Bir de yakında yılbaşı indirimi olacak. Belki inerse diye şimdi almayayım dedim