Windows RT Surface ile an itibari ile resmi olarak tanıtılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Windows RT Surface ile an itibari ile resmi olarak tanıtılıyor
linkinden izleyebilirsiniz iyi seyirler..

aleranol

aleranol

Üye
acaba purosu nekadar olacak? not2ile aynı olursa kesin alırım

Placebo-

Placebo-

Üye
Tabletfon.

doctorrr

doctorrr

Üye
tablet-telefon kırması absürd bi' cihaz samsung un note ları gibi o değilde kullanımı rahat mıdır bunların acaba :hmmm

erko merko

erko merko

Üye
Şu tabletfon saçmalığını kim çıkardı, ya telefondur yada tablettir tabletfon kadar saçma birşey duymadım

ANIL

ANIL

Admin
Artık baydınız arkadaşlar. Böyle devam ettiğiniz sürece kaybeden siz olacaksınız. İyi forumlar :zzz:

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kimse kimseye biseyler ispatlamak zorunda degil konuyu dagitmadan seviyeli bir sekilde devam edin lutfen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuda iki tane yönetici uyarisi olmasina ragmen kendisini ve fikirlerini herseyin ustunde gorerek forumda huzursuzluk yaratmaya calisanlara belli biryere kadar musamaha gosteririz haddini ve amacini asan yorum sahipleri bundan sonra forum kurallari cercevesinde cezalandirilacaklar.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
aleranol

aleranol

Üye
mesaj silmeler çok artti. her konuda tartışma böyle olmaz. mesaj kasmaya ugrasiyorsaniz da kasamiyorsunuz. bu neyin davası anlamadım? bu arada abim eminmisin 900$ ya çok pahalı. birde bunun karı vergisi var aslana 2000. birde ucuz olacaktı çok fazla bence :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mesaj silmeler çok artti. her konuda tartışma böyle olmaz. mesaj kasmaya ugrasiyorsaniz da kasamiyorsunuz. bu neyin davası anlamadım? bu arada abim eminmisin 900$ ya çok pahalı. birde bunun karı vergisi var aslana 2000. birde ucuz olacaktı çok fazla bence :hmmm
Surface pro'nun donanim ve extralarini dusunce cok gelmiyecektir.

aleranol

aleranol

Üye

Surface pro'nun donanim ve extralarini dusunce cok gelmiyecektir.

ama eğer 2000 olursa zaten yeni.ultrabooklar çıkacak. hatta birisinin 8rami vs. çok üstün özellikleri vardı. 500 daha koyulup o alınır. bilmiyorum inşallah tahminlerden ucuz olur. yoksa çok istediğim pro surfaceyi alamam:'(

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi

ama eğer 2000 olursa zaten yeni.ultrabooklar çıkacak. hatta birisinin 8rami vs. çok üstün özellikleri vardı. 500 daha koyulup o alınır. bilmiyorum inşallah tahminlerden ucuz olur. yoksa çok istediğim pro surfaceyi alamam:'(

surface ile ultrabookları aynı kefeye koyma.. ultrabook dediğin bildiğin laptop. surface daha böyle mobil, istediğin yerde kullanabileceğin ve yanında taşımak zorunda olduğunda kişiyi ekstra yük derdinden seni kurtaran, bi nevi tablet niyetine kullandığın üstün özellikli bir cihaz.

aleranol

aleranol

Üye
surface ile ultrabookları aynı kefeye koyma.. ultrabook dediğin bildiğin laptop. surface daha böyle mobil, istediğin yerde kullanabileceğin ve yanında taşımak zorunda olduğunda kişiyi ekstra yük derdinden seni kurtaran, bi nevi tablet niyetine kullandığın üstün özellikli bir cihaz.

yeni.ultrabooklar 10 saate kadar.pil.ömrü veriyor. surface de sanırım aynı.olacak. inşallah ucuz.olur surfaceler. okula bile goturemem.ya.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

yeni.ultrabooklar 10 saate kadar.pil.ömrü veriyor. surface de sanırım aynı.olacak. inşallah ucuz.olur surfaceler. okula bile goturemem.ya.

surface'i okula goturebilirsin kitabin arasinda belli bile olmaz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt