Note 2 telefonacaba purosu nekadar olacak? not2ile aynı olursa kesin alırım
Note 2 telefon
acaba purosu nekadar olacak? not2ile aynı olursa kesin alırım
Şu tabletfon saçmalığını kim çıkardı, ya telefondur yada tablettir tabletfon kadar saçma birşey duymadım
bir nevi dokunmatik laptop
surface pro i5 işlemcili 900$ olacak deniliyor fakat resmi bir fiyat aciklanmadi.
Şu tabletfon saçmalığını kim çıkardı, ya telefondur yada tablettir tabletfon kadar saçma birşey duymadım
Surface pro'nun donanim ve extralarini dusunce cok gelmiyecektir.mesaj silmeler çok artti. her konuda tartışma böyle olmaz. mesaj kasmaya ugrasiyorsaniz da kasamiyorsunuz. bu neyin davası anlamadım? bu arada abim eminmisin 900$ ya çok pahalı. birde bunun karı vergisi var aslana 2000. birde ucuz olacaktı çok fazla bence![]()
Surface pro'nun donanim ve extralarini dusunce cok gelmiyecektir.

ama eğer 2000 olursa zaten yeni.ultrabooklar çıkacak. hatta birisinin 8rami vs. çok üstün özellikleri vardı. 500 daha koyulup o alınır. bilmiyorum inşallah tahminlerden ucuz olur. yoksa çok istediğim pro surfaceyi alamam![]()
surface ile ultrabookları aynı kefeye koyma.. ultrabook dediğin bildiğin laptop. surface daha böyle mobil, istediğin yerde kullanabileceğin ve yanında taşımak zorunda olduğunda kişiyi ekstra yük derdinden seni kurtaran, bi nevi tablet niyetine kullandığın üstün özellikli bir cihaz.
yeni.ultrabooklar 10 saate kadar.pil.ömrü veriyor. surface de sanırım aynı.olacak. inşallah ucuz.olur surfaceler. okula bile goturemem.ya.