Windows phone'u birakip...

tapatalk

Üye
İyide o tuşlar icine giriyor Video izlerken ekrana dokununca geri cikiyo. Custom romlarda pie var zaten elini surttunmu ortaya cikiyo oyunlarda filan tam ekran oluyo

Konu Sahibi
Bencede o tuşlar sorun değil...
Sanirim Z ve ONE kapisiyor...

PriZm

Üye
iPhone = 4" ekranda tuş yok.

Xperia Z = 5" ekranda tuş yokken
4.85" tuş varken

...

PriZm

Üye
Cihazı kullanmadığımı kim söyledi hey

Ben boş konuşmam merak etme.Mümkünse bir cihazı eleştirmeden önce kullanırım, bir göz atarım.Buna Xperia Z'de geçen gün dahil oldu.

Bir kere ekranın tam ekran olamaması diye eleştirmek saçmalıktan öte.Geri-Home tuşları olmadığı zaman nasıl tam ekran modundan çıkmayı düşünüyorsunuz acaba? bana bu konuda mantıklı bir cevap verin.

tapatalk

Üye

cihaz tam ekran olur androidde herşeyin bir çaresi vardır panpa pie yani pasta diye bi özellik var ekranın altından yanından sağından solundan elini sürttün mü ortaya çıkar işin bitince tak diye kaybolur

MrTech

Üye
NoteII>hTc One=Xperia Z

Türe

Üye

cihaz tam ekran olur androidde herşeyin bir çaresi vardır panpa pie yani pasta diye bi özellik var ekranın altından yanından sağından solundan elini sürttün mü ortaya çıkar işin bitince tak diye kaybolur

Pasta dilimi (Y)

Konu Sahibi
Yorumlar icin tşk ama note2 çok büyük diyolar galiba en iyisi HTC ONE XPERIA Z su geçirmez olabilir ama telefonu suda kullanmicamki?

PriZm

Üye
Bence sen milletin lafına bakma.Git bir yerde Note 2 yi dene.Gayet optimum boyutta olduğunu göreceksin.

MrTech

Üye
Note 2 boyutu güzel bugün baktım hoşuma gitti

Konu Sahibi
Evet baktim hemen hemen ayni ama ONE'da beatsaudio var