Arkadaşlar bugün teknosa'da Sony Xperia Z'yi inceledim. Kamerası benim telefonumdan daha kötü çekiyor. Çok kalın bir tasarıma sahip. Menü kullanımı hızlı. Ekran kalitesini o kadar da beğenmedim. Sonuç olarak iPhone 5'ile bence yarışamaz.
Arkadaşlar bugün teknosa'da Sony Xperia Z'yi inceledim. Kamerası benim telefonumdan daha kötü çekiyor. Çok kalın bir tasarıma sahip. Menü kullanımı hızlı. Ekran kalitesini o kadar da beğenmedim. Sonuç olarak iPhone 5'ile bence yarışamaz.
jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.
jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.
Bence şuan üst seviye bir android alınacaksa s4 kesinlikle ilk sırada olmalıdır.Çünkü xperia z ve htc one'ın adreno 320'si belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.(Her ne kadar htc one'ın o.c'li olsada)
Bence şuan üst seviye bir android alınacaksa s4 kesinlikle ilk sırada olmalıdır.Çünkü xperia z ve htc one'ın adreno 320'si belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.(Her ne kadar htc one'ın o.c'li olsada)
alacaksan iphone 5 al kardesim veya bekle galaxy s4 al geri kalan telefonlara bakma bile nisan 10 unda xperia z aldim menu tuslari yuzunden yuklemis oldugun oyun ve uygulamalari tam ekran gostermiyor ( htc one x gibi) kamera desen vasat batarya kotu bende nisan 12 sinde xperia zyi takasa verdim iphone 5 32 gb aldim bir daha sony mi ne alirim nede tavsiye ederim
Ekran parlaklığı falan o kadar önemli değilde hem kalın hem de kötü bir kameraya sahip bir telefon Xperia Z. Ama Android severler için iyi bir telefon olabilir. S3 kadar sürekli bir oyun performansı beklemesinler telefondan çünkü Fu-ll HD ekran için özellikleri biraz düşük ve Youtube'daki videolardan gördüğüm kadarıyla bazı yüksek seviye oyunlarda kasıyor.
Anladm arkadaşlar peki HTC ONE'In pili nasl?
Yani günde 2 saat internete girsem, 1 saat oyun oynasam geri kalan zamanlardada mesajlaşsam şarji nasl gider?
Anladm arkadaşlar peki HTC ONE'In pili nasl?
Yani günde 2 saat internete girsem, 1 saat oyun oynasam geri kalan zamanlardada mesajlaşsam şarji nasl gider?