Windows phone'u birakip...

fk555897

Üye
Arkadaşlar bugün teknosa'da Sony Xperia Z'yi inceledim. Kamerası benim telefonumdan daha kötü çekiyor. Çok kalın bir tasarıma sahip. Menü kullanımı hızlı. Ekran kalitesini o kadar da beğenmedim. Sonuç olarak iPhone 5'ile bence yarışamaz.

MaxipmaN

Üye

ekranı s3 ten cansız duruyor diyen vardı tft olduğundan sanırım

Seglopsi

Üye
ios mu fakir uygulama konusunda????? yanlış bilgilendirme yapıyorsun ios 1milyon uygulama var

jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.

ben bunu anlatmak istedim.

kemal21

Üye

jb'siz bir iphone'a kac tane yukleyebilirsin? ondan bahsediyorum. android icin boyle birsey soz konusu degil. telefonu magazadan al, uygulamayi evde bilgisayara indir, telefona at yukle.

Aynı şey geçerli iOS içinde jb olsun olmasın mağazadan al bilgisayara indir telefona aktar 1 milyon uygulama

PureFood

Üye
Git nexus 4 al android'i doya doya ve temiz kullanmak istiyorsan. hem diğerlerine göre daha uygun.

Bence şuan üst seviye bir android alınacaksa s4 kesinlikle ilk sırada olmalıdır.Çünkü xperia z ve htc one'ın adreno 320'si belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.(Her ne kadar htc one'ın o.c'li olsada)

MrExpert

Üye
Htc One derim Beats ve bir çok artısıyla ....

Bence şuan üst seviye bir android alınacaksa s4 kesinlikle ilk sırada olmalıdır.Çünkü xperia z ve htc one'ın adreno 320'si belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır.(Her ne kadar htc one'ın o.c'li olsada)

Ne gibi sorunlar

Samet.25

One a muthis diolar ama ben olsam xperia z alirim goruntusu hosuma gidiyor.sistemde guzel

Snapdragon 600un farki yok mu duz 320 mi

HTC One al kardeşimbende lumia var ama ben erken geçtim Wp8'e... 1 haftaya kalmaz satıcam bu telefonu

alacaksan iphone 5 al kardesim veya bekle galaxy s4 al geri kalan telefonlara bakma bile nisan 10 unda xperia z aldim menu tuslari yuzunden yuklemis oldugun oyun ve uygulamalari tam ekran gostermiyor ( htc one x gibi) kamera desen vasat batarya kotu bende nisan 12 sinde xperia zyi takasa verdim iphone 5 32 gb aldim bir daha sony mi ne alirim nede tavsiye ederim

fk555897

Üye
ekranı s3 ten cansız duruyor diyen vardı tft olduğundan sanırım

Ekran parlaklığı falan o kadar önemli değilde hem kalın hem de kötü bir kameraya sahip bir telefon Xperia Z. Ama Android severler için iyi bir telefon olabilir. S3 kadar sürekli bir oyun performansı beklemesinler telefondan çünkü Fu-ll HD ekran için özellikleri biraz düşük ve Youtube'daki videolardan gördüğüm kadarıyla bazı yüksek seviye oyunlarda kasıyor.

Konu Sahibi
Anladm arkadaşlar peki HTC ONE'In pili nasl?
Yani günde 2 saat internete girsem, 1 saat oyun oynasam geri kalan zamanlardada mesajlaşsam şarji nasl gider?

Oğuzhan

Üye

25pp diye bir sey var