Windows phone'u birakip...

Konu Sahibi
Windows phone'u birakip...
arkadaslar ben 1 senedir wp kullaniyorum...
arkadasim az once yeni cikan Xperia Z ile yanima geldi, yeni telefon aldim dedi baktim muthis bisey...
magazasina girdim dunya kadar uygulama, whatsapp, viber, skype,voip, ve oyunlar...
hersey a'dan z'ye kadar vardi telefonda...
wp yeni bir sistem biliyorum ama zamanla cikacak uygulamar bunuda biliyorum...
ama wo'ye cikacak olan uygulamalar cikana kadar android ve ios'a daha iyileri cikacak bizde bekle bekle nereye kadar??
bende maalesef android'e gecmeye karar verdim...
sizlere sorum hangi cihazi alayim?
kafamdakiler ;

HTC ONE
Xperia Z
Note 2

Aralarından mutlaka HTC ONE a geçmelisin . Yok eğer oda olmazsa SONY .

man20

Üye
bu üçü arasında tabiki note 2

Seglopsi

Üye
ben wp8'i ve jbsiz iOS6'yi 1'er gun arayla kullandim. ikisi de asiri kapali sistemler. nasil bu kadar cok tutuldular pek anlayamadim acikcasi. bence symbian her ikisinden de daha iyi, ram somurme sorunu olmasa. MeeGo'yu soylemedim bile.

android'e gelince android ne acik nede kapali kaynak. arada cins bisey. linux cekirdegini kullanipta linux'a bu kadar benzemeyen sistem tek ilginc yani orasi. uygulama durumlarina gelince bolluk suan android'de acikcasi wp ve ios kullanicilari ara ara bunalmakta haklilar gibi gorunuyor.

bu arada telefon onerim "htc one-developer edition" olacak, tasarimi guzel ve boot kilidi olmadigindan cok iyi gorunuyor. donanimi da oldukca iyi. 1.7ghz'lik snapdragon 600 cpu, adreno 320 gpu ve 2gb ram ile oyun ve uygulamalarda oldukca basarili olacaktir.

Türe

Üye

Basitlik ve sadelikten sanirim.

Ve tabi ki iOS un desteği.

PriZm

Üye
Note 2 al bence.

Konu Sahibi
sağolun yorumlar için...
Ama HTC ONE de olan boomsound beats audio çok güzel diyolar, HTC ONE ağir basiyor

andacafs

Üye
Htc one her konuda iyi bir telefon bariz zayıf bir özellik yok.

ios mu fakir uygulama konusunda????? yanlış bilgilendirme yapıyorsun ios 1milyon uygulama var

ka_za

Üye
Htc one beats audio ve bana kalirsa tasarım harikası

Bence bunların dışına çıkıp Galaxy SIV almalısın.çıkmam diyorsan htc one.

fk555897

Üye
Oyun için alıyorsan Note 2'nin ekran çözünürlüğü az olduğundan oyunları daha rahat çalıştırabilir. Ama Sony Xperia Z'yi öneririm.

Konu Sahibi
Ya ben öyle çok oyun oynamam öyle arada sirada çok müzik dinlerim, internete girerim, kamerasi lazim olur, vede şarji tabikii