Windows Phone'da bazı uygulamalar ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'da bazı uygulamalar ücretsiz
Turkcell hattımda -8 tl olmasına rağmen bazı uygulamaları kullanabiliyorum. Bunu dün akşam e-posta geldiğinde anladım :D. İnternet Explorer ile sadece facebook ve twitter girebiliyorum diğer yerlere girmiyor. Uygulama olarak e-posta,twitter,facebook,whatsapp,tango(emin değilim),dropbox viewer,skydrive(emin değilim),linkedin gibi popüler uygulamaları ücretsiz kullanabiliyorsunuz. twitter'da birini takip ettiğiniz zaman people uygulamasına ekleniyor. Messaging'te facebook chat kullanılamıyor. E-postada ise sadece Windows Live hesabınızı ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hic farketmedim denemek lazim:hmmm

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
bende dün e-posta hesabımda bilgisayardan klasör ekledim, sonra telefondan baktığımda orayada eklenmişti. Daha sonra kendime e-posta yolladım gitti, sabahta tüm uygulamaları denemeye başladım :ehe

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende dün e-posta hesabımda bilgisayardan klasör ekledim, sonra telefondan baktığımda orayada eklenmişti. Daha sonra kendime e-posta yolladım gitti, sabahta tüm uygulamaları denemeye başladım :ehe

Dosya eklenmesi senkronizasyonla ilgili. Benim internet paketi kolayina bitmedigi icin hic farketmedim. Ama twitter'da oyle bir uyari gordum bu surumden ucretsiz yararlanmaktasiniz diye:hmmm

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi

Dosya eklenmesi senkronizasyonla ilgili. Benim internet paketi kolayina bitmedigi icin hic farketmedim. Ama twitter'da oyle bir uyari gordum bu surumden ucretsiz yararlanmaktasiniz diye:hmmm

twitter diğer telefonlarda da ücretsiz :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
kendine e posta yolladın ha:kop:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
n8'den, mobile twitter a ücretsiz girip, whatsapp da hattında tl olmamasına ragmen ücretsiz mesajlasılıyor :polis:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

diğerlerinede giriyormu :naughty:

ne yalan söylim denemedim hiç, bayramda işimi gördüm çıktım :ehe ama mesela whatsapp da profil resimlerini falan açmıyor, sadece mesaj alıp gönderiyor (h)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
bugün 09-10 gibi ücretsiz kullanabildiğim uygulamalara artık girememeye başladım. mobil twitter hariç hiçbiryere giremiyorum. Turkcell telefonları satmaya başladı ücretiz uygulamaları kesti :off:. Önceden de Windows Phone'u denemek için açmıştı herhalde :ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bugün 09-10 gibi ücretsiz kullanabildiğim uygulamalara artık girememeye başladım. mobil twitter hariç hiçbiryere giremiyorum. Turkcell telefonları satmaya başladı ücretiz uygulamaları kesti :off:. Önceden de Windows Phone'u denemek için açmıştı herhalde :ehe
Bu devirde Parasız yardım bile etmiyorlar parasız olurmu ya

korsan638

korsan638

Üye
Biraz once internet baglantisini kestim ve dediginiz uygulamalara ucretsiz baglanmayi denedim ama acmadi... Hemde hic birini... Ne demek istemissiniz anliyamadim ucretsiz twitter facebook nasil oluyor ya ?? :)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Biraz once internet baglantisini kestim ve dediginiz uygulamalara ucretsiz baglanmayi denedim ama acmadi... Hemde hic birini... Ne demek istemissiniz anliyamadim ucretsiz twitter facebook nasil oluyor ya ?? :)

:ah nasıl anlamışsın yazığımı. windows phone kullanarakmı denedin ayrıca zaten artık ücretsiz değil ben o yazdığım uygulamaları tl ve internet paketim yokken kullanabiliyordum ve bağlanabilmen içinde zaten mobil internetinin açık olması lazım

korsan638

korsan638

Üye

:ah nasıl anlamışsın yazığımı. windows phone kullanarakmı denedin ayrıca zaten artık ücretsiz değil ben o yazdığım uygulamaları tl ve internet paketim yokken kullanabiliyordum ve bağlanabilmen içinde zaten mobil internetinin açık olması lazım

mobil Internet acikken zaten baglanir sorun yok ama ucretsiz oldugunu nasil anliycam cunku benim internet aylik tarifeli :) neyse zaten suan baglanmiyor yazmissin.. Kusura bakma kafam karisti benim :-D

- - - Eklendi - - -

bu arada evet windows phone kullaniyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt