ecel54
Üye
Windows Phone'da bazı uygulamalar ücretsiz
Turkcell hattımda -8 tl olmasına rağmen bazı uygulamaları kullanabiliyorum. Bunu dün akşam e-posta geldiğinde anladım
. İnternet Explorer ile sadece facebook ve twitter girebiliyorum diğer yerlere girmiyor. Uygulama olarak e-posta,twitter,facebook,whatsapp,tango(emin değilim),dropbox viewer,skydrive(emin değilim),linkedin gibi popüler uygulamaları ücretsiz kullanabiliyorsunuz. twitter'da birini takip ettiğiniz zaman people uygulamasına ekleniyor. Messaging'te facebook chat kullanılamıyor. E-postada ise sadece Windows Live hesabınızı ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
. İnternet Explorer ile sadece facebook ve twitter girebiliyorum diğer yerlere girmiyor. Uygulama olarak e-posta,twitter,facebook,whatsapp,tango(emin değilim),dropbox viewer,skydrive(emin değilim),linkedin gibi popüler uygulamaları ücretsiz kullanabiliyorsunuz. twitter'da birini takip ettiğiniz zaman people uygulamasına ekleniyor. Messaging'te facebook chat kullanılamıyor. E-postada ise sadece Windows Live hesabınızı ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

. Önceden de Windows Phone'u denemek için açmıştı herhalde 
nasıl anlamışsın yazığımı. windows phone kullanarakmı denedin ayrıca zaten artık ücretsiz değil ben o yazdığım uygulamaları tl ve internet paketim yokken kullanabiliyordum ve bağlanabilmen içinde zaten mobil internetinin açık olması lazım