Tavsiye Windows Phone

Ban, uyarı vb cezalar için tek sebep küfür değildir.
Forum kurallarını tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

Siz bugüne kadar hangi büyük teknoloji sitesinin ana sayfasında üye haberi gördünüz?
Her büyük teknoloji portalının belli bir yazar ve editör kadrosu olur.
Portal anasayfasındaki haberler bu kadro tarafından hazırlanır ve yayınlanır.
Üyeler ise ancak söz konusu haberlere yorum yapabilirler.
Yahut sitenin forum bölümü varsa orada konu açabilir veya paylaşımda bulunabilirler.

papakudioflu

Emekli Yönetici
direk olarak banlama cezasını istisnai durumlarda veriyoruz. Küfür,siyasi içerikli mesajlar,reklam içeren mesajlar direk olarak süresiz uzaklaştırma cezası gerektirir. Bunun dışındaki cezai durumlarda ceza puanı verilir. Bu puanlar birikerek belli bir limite ulaştığında üye sistem tarafından otomatik olarak belli bir süreliğine uzaklaştırılır.

Tepkiler: bulutsuzgece
ben bi forum sitesinde ana sayfada kullanıcı haberi görmedim ama sizde olabilirdi ayrıcalık olarak herkez değilde forumda aktif takılan saygılı üyeler mesela herneyse anladım iyi akşamlar ama turbocore35 den iyi haberler geliyordu ana sayfa onun haberleriyle doludu şimdi haber yok ondan yani ..

Bende neden o bahsettiğini sorun söz konusu değil? neden rehbere girmemle açılması aynı anda oluyor... acaba sorun arkadaşınızdan kaynaklı değilmidir?

Şoylede bir gerçek var arkadaşlar biz bekleye duralım Windows ve Nokia da wp8 den umidini kesti fotoğraf makinesi yapıyorlar artık