Windows phone tutarmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zapzupxd

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone tutarmı
Arkadaşlar android telefon almayı düşünüyordum ama yakında windows phone 7 telefonlar çıkacak ve netten baktığıma göre özellik ve fiyat olarak çok uygun daha yüksek özelikli windows phone daha düşük özellikte androidden daha ucuz.
Bir çok ta ek özellik var sanırım şuan kararsız akldım sizce windows phone 7 tutarmı anroi gibi yada nasıl olur özellik vs. açısından

TheCower

TheCower

Üye
gelistirirlerse neden olmasin ki ? hangi telefona baktin soylermisin biz de bakalim

Necmati

Necmati

Üye
Windows Phone Önermem Kardeşim HD2'me yükledip hiçde iyi değil uygulaması az sınırlı vs vs. sakın bence git Androidli bir tel al

fireman87

fireman87

Üye
Türkiyede wphone'lar tutmadı, sanmıyorum bundan sonrada.. İnsanlar stabiliteye daha çok önem veriyor..

asperea

Üye
androidli tel alacaksan motorola yı tercih et çünkü google motorolayı satın aldı windows phone alacaksanda kesinlikle nokia

TheCower

TheCower

Üye
bende arkadasin telini kullandim wp 6.5 di ama hani gercekten cok degisik. ilk defa androidli ve badali telleri elime aldim catir catir kullandim amma o telefona alisamadim zar zor msj yaziliyodu gercekten cok degisik bisey. yukarda carpi isaretinden kapatmayinca arka plana aliyor uygulamayi ve sonra da gezdigin heryeri kaydediyor. gorev yoneticisini bi aciyosun sil silebilirsen:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt