enterneoll
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki sence nokia mı Tutturur yoksa Htc Veya Samsung mu Ben nedense nokiaya hiç güvenemiyorum son zamanlarda NE yaptıysa yarım bıraktık Bkz:N9
peki sence nokia mı Tutturur yoksa Htc Veya Samsung mu Ben nedense nokiaya hiç güvenemiyorum son zamanlarda NE yaptıysa yarım bıraktık Bkz:N9
windowsphone tuttu zaten
Son iki ceyrekte pazar payini ikiye katlayarak ilerledi. Ve evet wp'yi piyasada tutturacak firma da nokia oldu ve olucak. Geriye dogru baktik mi nokia yokken htc,lg ve samsungun urettigi wp cihazlari bir yil icinde 1milyona yakin satarak %0.8 pazar payi elde ettiler. Nokia ile 2012 1.ceyrekda %1.8 2.ceyrekde 3.8 pazarpayina ulaşti. Ve bu başariyi yakalarken kisitli dil destegi nedeniyle cok az ulkede sstiliyordu. Wp8 cihazlarla birlikte yil sonunda %15in ustunde pazar payina ulaşicaktir. Bu arada samsung ve htc şimdiden 3er tane cihaz hazirladi wp8 icin.
düşünüyorum acaba nokia rakiplerinden önce davranıp yani onlar gogılla anlaşmadan önce microsoftla anlaşsaydı şimdi android diye bir sistem olurmuydu acaba
inşallah tutar.
tutar tutar merak etme öyle nokia fanları varki adam geçen gün 5800'ı bir anlatıyor duyan derki iphone 5'den ya da galaxy s4'den bahsediyor
Haha benim aklıma ilk gelen Androidide batırırdı olurdu Bu arada wp7'li cihazların fiyatları nasıl ?
bana laf mi gitti şimdi. Anlamadım benfanları falan var da ne alaka
tutmazsa batar
Hepsi derken? nokiadan başkası yok batıcak olan.
hepsi batar nokiaya birşey olmaz
senin nokia dediğin telefon gezegeninin kurucusu... Panasonicler vardı motorolalar vardı sony ericsonlar vardı hepsi yalan oldu nokia bugüne kadar çok telefon çıkarttı ve herkesi memnun etti insanların hayatını kolaylaştırdı son zamanlarda teknoloji çok gelişti ve rekabet arttı rakipler arttı nokianın başına geçenler saçmaladı bkz: elop...Tehlike ";5147174][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Hepsi derken? nokiadan başkası yok batıcak olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?