Tavsiye windows phone toplu rehber ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
windows phone toplu rehber ekleme
eski nokia 603 DEN rehberimi yedeklemiştim .vcf şeklinde bunu nasıl lumia ya atabilirim
Teşekkür Ederim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
mail olarak atıp aç dersen sanırım ekler ben Bi ara böyle bir şey yapmıştım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
eski telefonunuz hala duruyorsa Lumia'nıza Verilerimi Aktar uygulamasını indirip bluetooth üzerinden aktarabilirsiniz.
eski telefonunuzu sattıysanız ve .vcf yedekleriniz PCnizde duruyorsa şu yolu izleyebilirsiniz;
Telefonunuza girmiş olduğunuz Microsoft hesabınızı PCden açın. sol üstteki logodaki açılan menüden (Posta, Takvim, Kişiler...) Kişileri seçin.
solda kişileriniz (ki muhtemelen boştur) sağda da kişi aktaracağın sosyal ağlar görünür. altta Dosyadan İçeri aktar de ve yedeklediğin dosyaları bu şekilde hesabına ekle. sonra telefonunda microsoft hesabını senkronize et (zaten bir süre sonra kendi edecektir ama sen hızlı olsun diye manuel yapabilirsin) kişilerin telefonunda görünür halde olacaktır :spr

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer verilerimi aktar uygulaması ile yapamazsanız, şu yolu izleyin.

1) Gmail hesabınız varsa giriş yaptıktan sonra şu adrese gidin:
(Eğer gmailiniz yoksa sıfırdan alın ve giriş yaptıktan sonra yukarıdaki adrese gidin)

2) Yukarıdaki linkten açılan sayfada üstte yer alan "Diğer" butonuna tıklayın ve "İçe Aktar" deyin.

3) Aktarma kısmında VCF dosyası bilgisayarınızda nerede ise oradan gördürüp yükleyin.

4) İçe aktarma işlemi bittikten sonra bu defa aynı menüden "Dışa Aktar" deyin ve CSV formatında dışa aktararak bilgisayarınıza kaydedin.

5) Bilgisayarınızdan hotmail hesabınızı açın. Sol üstte Outlook yazısının yanındaki küçük ok butonuna bastıktan sonra açılan menüde "Kişiler"e tıklayın.

6) Gelen sayfada ortadaki listede en altta "Dosyadan İçeri Aktar" yazısını göreceksiniz. Ona tıklayın.

7) Ve son olarak gelen sayfada "Microsoft Outlook (CSV kullanarak)" seçeneğini işaretleyerek bilgisayarınızdaki CSV dosyasını gördürün ve Outlook'a yüklenmesini sağlayın.

Geçmiş olsun. Artık telefonunuzla hotmail/outlook adresinizi telefondan senkronize ederek bilgilerin telefonda görünmesini sağlayabilirsiniz. :tebessüm:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
vcf görmüyor mu outlook? illa csv mi olacak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
vcf görmüyor mu outlook? illa csv mi olacak?

Evet yanlış bilmiyorsam sadece CSV görüyor.
Bu yüzden öncelikle VCF dosyaları gören Gmail Contacts'a aktarıyoruz.
Oradan CSV formatında bilgisayara indirip Outlook'a aktarıyoruz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet yanlış bilmiyorsam sadece CSV görüyor.
Bu yüzden öncelikle VCF dosyaları gören Gmail Contacts'a aktarıyoruz.
Oradan CSV formatında bilgisayara indirip Outlook'a aktarıyoruz.
aslında bunun için internette "vcf to cfv converter" programları da mevcutmuş baktım da :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
aslında bunun için internette "vcf to cfv converter" programları da mevcutmuş baktım da :)

Ben de bakmıştım da, sağlıklı çalışmıyor olabilir diye bu yöntemi önerdim.

tapatalk

tapatalk

Üye
'a gir vcf yükle sonra desteklediği biçimi indir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaştan da ses seda çıkmadı, sorununu halletti mi acaba? hallettiyse konu kapansa bari :)

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
evet halletim teşekkür ederim herkese şöyle yaptın google rehbere attım(tüm vcf dosyasını toplu tek bir vcf yaptım){biraz araştırdım.}
Sonra rehber olarak google hesabının seçtim
Teşekkürler

Üst Alt