Windows Phone Store 145.000 uygulama sayısına ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone Store 145.000 uygulama sayısına ulaştı
Akıllı telefon segmentinde her ne kadar üretici firma, kullanılan donanım özellikleri gibi faktörler belirleyici oranına sahip olsa da , kullanıcıların en çok dikkate aldıkları özelliklerin başında da işletim sistemleri geliyor. Apple iOS ve Google Android şu anda akıllı telefon pazarında en fazla paya sahip işletim sistemleri. Bu özellikleri ile de en fazla uygulama sayısına sahipler.

Akıllı telefon pazarında yer alan mobil işletim sistemleri arasında önemli isimlerden bir tanesi de Windows Phone. Microsoft tarafından geliştirilen bu işletim sistemi Samsung, Huawei, HTC gibi firmaların bazı akıllı telefon modellerinde kullanılırken, en büyük temsilci ise Lumia Serisi akıllı telefon modelleri ile Finlandiya kökenli Nokia olmakta.

Uygulamalar konusunda Google Android ve Apple iOS‘un gerisinde olan Windows Phone, uygulama sayısını arttırmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Windows Phone uygulama sayısı 145.000′e ulaşmış durumda. Baktığımızda 2102 Ekim ayında açıklanan rakama göre 25.000 uygulama eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

evarietyw

evarietyw

Üye
en az 45 bini çöp uygulama :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Uygulama eklenme hızı giderek düşüyor yalnız. İnşallah işe yarayan uygulamalar yüklenir ve inşallah diğer platformlara biraz daha çabuk yaklaşır. MS'in uygulama geliştiricilere daha fazla imkan olanak sunması, platformu çekici kılması lazım.

recep288

recep288

Üye
işe yarar uygulama çok az zaten iş görürlerde ücretli. microsoft dünyayı amerikadan ibaret olarak gördükçe işimiz zor. pişman olmaya başladım yavaş yavaş.

evarietyw

evarietyw

Üye
işe yarar uygulama çok az zaten iş görürlerde ücretli. microsoft dünyayı amerikadan ibaret olarak gördükçe işimiz zor. pişman olmaya başladım yavaş yavaş.

aynen bende telefon elimde patlayacak diye korkuyorum :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
şahsen ücretsiz uygulamalar benim ihtiyacımı karşılıyor ben mağazadan memnunum.Birde 2102 ekim yazılmış önemsiz Bi ayrıntı ama gözüme çarptı soyliyim dedim :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye

Her yerde öyle. Çoğu çöp. Önemli olan sağlam uygulamaların çoğunlukta olması, toplam değil.

Bizim için öyle fakat firma genel olarak üretilen uygulamaya bakar onları bu ilgilendirir.:oke:

mamix74

mamix74

Üye
145000 tane beş para etmez uygulsma

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
MS uygulama üreticilerine para vermiyor, aksine para alıyor ne beklersiniz.

ecel54

ecel54

Üye

Bunu kontrol etmekte MS'un işi değil mi zaten?

adamlar önlemini alıyor. ayrıca adamların mağazasını kullanıp para kazanacaksan onlarda para istiyor.şimdi ben bile dandik bir uygulama yapabilirim ama yayınlayamam.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

adamlar önlemini alıyor. ayrıca adamların mağazasını kullanıp para kazanacaksan onlarda para istiyor.şimdi ben bile dandik bir uygulama yapabilirim ama yayınlayamam.

Tamam haklısın lakin benim anlatmak istediğim çok farklı. Küçük geliştiricilerden dahi para alınıyor. Bırak milleti, isteyen istediği uygulamayı yapsın sende eli yüzü düzgün olanı markete koy, yapana da destek ver. Bu yani. :)

nogadre

Üye
Arkadaşlar aslında windows phone sistemi baya güzel bir işletim sistemi stabil filan ancak nasıl desem tek sıkıntımız uygulamalar ve lumia serisi kullanan arkadaşların şu sd karttan uygulama yüklemesi yapamamasıdır bana göre.

Üst Alt