Windows Phone Store, 130.000 uygulamaya ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone Store, 130.000 uygulamaya ulaştı
Akıllı telefon segmentine baktığımızda, Apple tarafından geliştirilen iOS ve Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi, en büyük paya sahip iki mobil işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft da Windows Phone adını verdiği ve sadece akıllı telefon modelleri için geliştirdiği mobil işletim sistemi ile mücadelesini sürdürüyor.

İşletim sistemlerini güçlü kılan etkenlerin başında tabi ki o işletim sistemi için geliştirilen ve sunulan oyun ve uygulamaların fazla olması geliyor. Google, Play Store, Apple App Store üzerinden uygulamaları sunarken, Microsoft da Windows Phone Store üzerinden uygulamaları WP akıllı telefon kullanıcılarına sunmakta.

Nokia‘nın MWC 2013, Mobil Dünya Kongresi’nde konuşan CEO, Stephen Elop’dan Windows Phone Store hakkında da bilgiler geldi. Buna göre Windows Phone Store‘da yer alan uygulama sayısı 130.000‘i geçmiş durumda. Diğer taraftan Apple ve Android geçtiğimiz Ekim ayı itibari ile ayrı ayrı 700.000 uygulamayı geçmişlerdi.

Bakalım Windows Phone Store, App Store ve Play Store‘u sayısal anlamda yakalayabilecek mi…

katil_197

katil_197

Üye
iyi iyi 2 yıla kalmaz 400.000 gecer artık bu

theruhix

Üye
Symbianda ne kadar var ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hani 150.000'di Ya .? =]

besim.farhan

besim.farhan

Üye
çok az... insallah 500.000 leri de görürüz kisa zaman da

nanotex

nanotex

Üye
Bu şey gibi oldu.. Dünyada 6.973.738.433 kişi yaşıyor ve ben hala yalnızım. :dry:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
sakin...

Toros542

Toros542

Üye
ya benim anlamadıgım yüzbinlerce uygulama var peki biz bunların kac tanesini kullanıyoruz.önemli olan isimize yarayan uygulamayı kullanmak degilmi maksat.mesela app store ve play store da o kadar gereksiz ve sacma uygulamalar varki say say bitmez.yakın zamanda wp store da bu rakamlara ulasacaktır.umarım app store ve play store da bulunan o sacma ve gereksiz uygulamalar wp store a gelmez.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uygulamanın sayısı değil kalitesi önemli.

gkcll

gkcll

Üye
az olsun temiz olsun yeter de artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt