İpucu Windows Phone SQLite Database Browser 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone SQLite Database Browser 2.0
Adında Anlaşılacağı Üzere Program Üzerinde Çalışacağımız herhangi bir xap uygulama yada oyunda bazı değişiklikler (para,altın,seviye) yapmamıza olanak sağlıyor
Neler Yapılabileceğini Anlamak İçin Örneğe Bakalım

Önce Bilgisayarımıza My TalkingTom Oyununu

Marketten İndirilen Oyunlarda oyunun deposuna (veribatanı) erişmek şuanlık mümkün değil
Sonra Windows Phone Power Tools ile oyunu telimize kuruyoruz

Kurulumdan sonra programdan çıkış yapıp gerekli veribatanı elde etmek için oynumuzu oynuyoruz ve çıkıyoruz ardından tekrar Windows Phone Power Tools açıp İsolatet Storage
My Talking Tom oyun dosyaların listesini genişletip bu vca.db dosynın üzerine gelip get deyip bir yere kaydediyoruz

1.Adım
programda açılan pencereden Dosya Aç tıklayın ve vca.db. seçelim

2.Adım

3.Adım

Ardından Resimde Görülen işlemleri yapıyoruz değeri 9999 yapıp ve kaydedip çıkıyoruz

Windows Phone Power Tools a dönüp putfile deyip üzerinde değişiklik yaptığımız vca.db dosyayı gösteriyoruz işlem bu kadar arkadaşlar tarafımca denenmiştir tüm bu işlemleri yaparken telimiz tuşkilidi açık tutmayı unutmayalım :)

Konu Anlatımı bana aittir ctrl +c = ctrl+ v değildir

yeminli06

yeminli06

Üye
Minion rush üzerinde olur mu ?

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
evet ama üzerinde değişiklik yapmak istediğin oyunun powertools ta yüklenebiliyor olması yani mağaza dışında olması lazım

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
hugo troll wars da olurmu ki ?

yeminli06

yeminli06

Üye
Neyse üşengeçlik tuttu telefonu hackle power toolstan yükle ona hile yap ve olumsuz çıkarsa çıldırırım :D

dk_san

Üye
sagol

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkurler ama bir sorum var mağaza dışında olması lazım demişsin yanlış anlamadıysam mağaza dışından uygulama yükleme mi o demek istediğin?

MPoZ

MPoZ

Üye
olan benim 67 lvl kediye oldu sıfırdan başlıyor :angry: ama olsun yeni birşey öğrendik teşekkürler :ehe

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: sadece db olanları degiştirebilirsiniz

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler ama bir sorum var mağaza dışında olması lazım demişsin yanlış anlamadıysam mağaza dışından uygulama yükleme mi o demek istediğin?
evet ama yakında mağazadan indirilen uygulama ve oyunları imzasız yapmayı öğrencez o zaman işimiz daha kolay olucak

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
evet ama yakında mağazadan indirilen uygulama ve oyunları imzasız yapmayı öğrencez o zaman işimiz daha kolay olucak
İnşallah diyelim.Şu durumda unlock olmayan cihazlar yapamıyor bu işlemi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt