byibo
Üye
Windows Phone SQLite Database Browser 2.0
Adında Anlaşılacağı Üzere Program Üzerinde Çalışacağımız herhangi bir xap uygulama yada oyunda bazı değişiklikler (para,altın,seviye) yapmamıza olanak sağlıyor
Neler Yapılabileceğini Anlamak İçin Örneğe Bakalım
Önce Bilgisayarımıza My TalkingTom Oyununu
Marketten İndirilen Oyunlarda oyunun deposuna (veribatanı) erişmek şuanlık mümkün değil
Sonra Windows Phone Power Tools ile oyunu telimize kuruyoruz
Kurulumdan sonra programdan çıkış yapıp gerekli veribatanı elde etmek için oynumuzu oynuyoruz ve çıkıyoruz ardından tekrar Windows Phone Power Tools açıp İsolatet Storage
My Talking Tom oyun dosyaların listesini genişletip bu vca.db dosynın üzerine gelip get deyip bir yere kaydediyoruz
1.Adım
2.Adım
3.Adım
Ardından Resimde Görülen işlemleri yapıyoruz değeri 9999 yapıp ve kaydedip çıkıyoruz
Windows Phone Power Tools a dönüp putfile deyip üzerinde değişiklik yaptığımız vca.db dosyayı gösteriyoruz işlem bu kadar arkadaşlar tarafımca denenmiştir tüm bu işlemleri yaparken telimiz tuşkilidi açık tutmayı unutmayalım
Konu Anlatımı bana aittir ctrl +c = ctrl+ v değildir
Neler Yapılabileceğini Anlamak İçin Örneğe Bakalım
Önce Bilgisayarımıza My TalkingTom Oyununu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marketten İndirilen Oyunlarda oyunun deposuna (veribatanı) erişmek şuanlık mümkün değil
Sonra Windows Phone Power Tools ile oyunu telimize kuruyoruz
Kurulumdan sonra programdan çıkış yapıp gerekli veribatanı elde etmek için oynumuzu oynuyoruz ve çıkıyoruz ardından tekrar Windows Phone Power Tools açıp İsolatet Storage
My Talking Tom oyun dosyaların listesini genişletip bu vca.db dosynın üzerine gelip get deyip bir yere kaydediyoruz
1.Adım
programda açılan pencereden Dosya Aç tıklayın ve vca.db. seçelim2.Adım
3.Adım
Ardından Resimde Görülen işlemleri yapıyoruz değeri 9999 yapıp ve kaydedip çıkıyoruz
Windows Phone Power Tools a dönüp putfile deyip üzerinde değişiklik yaptığımız vca.db dosyayı gösteriyoruz işlem bu kadar arkadaşlar tarafımca denenmiştir tüm bu işlemleri yaparken telimiz tuşkilidi açık tutmayı unutmayalım

Konu Anlatımı bana aittir ctrl +c = ctrl+ v değildir

ama olsun yeni birşey öğrendik teşekkürler 
sadece db olanları degiştirebilirsiniz