Püf Noktası Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek

ErenMSC

Üye
arkadaşlar aynı uygulamayı mı 10 kere kuruyorsunuz anlamadım ben, bu sınırlama neyin sınırlaması? Benim telefonda en az 50 tane uygulama 3-5 tane oyun yüklü ne sınırlamasıdır bu?
Kardeşim bu bildiğin mağazadan indirilen değil, Ücretli olan uygulamaları ve 512 mb ram olan cihazlarla bilgisayar yardımı ile ücretsiz yükleme işlemi ve sınır 10. Ancak bu yöntemle istediğin kadar yüklenilebilir.

Tepkiler: byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Gta san andreası apxx. yada. xap. dosya formatı ile indirip bu programla kurabilir miyim? wp power tools için pcde windows 8 gerekli mi?
uygun olan xap bulup wp power tools aracı ile kurabilirsiniz işletim sistemi windows 7 windows 8 destekliyor
Bu wp power tools ile dosyanın ismini değiştirebiliyor muyuz ?
hangi dosya? ne demek istediğinizi anlayamadım ?
920 de sd kart girişi yoh mu
kullanan arkadaşlar yok demişler ama şöyle bir şey olabilir usb ile flashdisk okuma android'teki gibi böyle bir destek gelirse belki olur

skynet

Üye

Yani kurduğumuz oyunların isimlerinden bahsediyorum
Mesela wphubdan indirip kurduğum bazı oyunların isimlerinin yanında wphup vb. yazılar var onları düzenleyebilir miyiz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

peki pc de mi 8.1 telefonda mi bi de ram siniri yok anladigim kadariyla degil mi tesekkurler

lumia 630 a olur mu bi de unlock tan sonra mi yapcaz yoksa direkt bu islemleri mi yapcaz

Ben sınırsız yüklüyorum hiç birşey yapmadan sorun bende mi
Mağaza içinde zaten sınırlama yok ki! Bu yöntem 1gb ram isteyen oyunları , uygulamaları 512 mb telefonlara veya ücretli uygulama , oyunları mağaza harici yüklemeye yarar.

1320ye geçmek şart oldu uygulamar zaten sdye gıdıor kur 1tane oyun 32gb lilerın papucu dama : )