papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ali Kemal kardeş bir sorum olacak, şuan kullandığım Microsoft hesabımı kapatıp, onun yerine yeni bir hesap açtım ve onu kullanacağım, lakin biraz karıştırdım ilk tanımladığım hesabı silemiyorum. Cihazı sıfırlamak mı gerekiyor acaba ? Yoksa başka bir yolu var mı ?
cihazi sifirlamaktan başka yolu yok. Fakat mevcut hesabinla satin aldigin uygulamalar gider.
Daha telefonu alalı birkaç hafta olacak, henüz uygulama falan satın almadım. Sıfırlamak için ayarlar içinden hakkında başlığı içinde "telefonu sıfırla" seçeneği ile mi yapıyoruz, ayrıca rehber ve mesajlar hepsi gider mi ?
Yedekleme yamak gerekir mi ?
tarayicida istedigin kadar sayfa ac saatlerce gez farketmez. sekmelere acip hepsinin uzerindeki x işaretiyle sekmeleri kapat geri tuşuna bir kere bas tarayici kapanir.
iyide ne anladık abi ha sekmeleri tek tek x kapat yaptık ha geri tuşunu kullandık sonuçta sekmeleride tek tek açıp üzerindeki x işaretini etkinleştirmiyecekmiyiz.
Teşekkür ederim bu güzel bilgiler için sayın papakudioflu. WP8 ara yüz, menüler gerçektende çok farklı ve çok değişik. Andorid programlarının; uzun süreçli güncelleştirmeleri ile sorunları giderilmiş olmasına rağmen şu anki WP8 ile android i hiç ama hiç aramıyorum. Kullandıkça ve alıştıkça memnuniyetim artmakta.
arkadaşlar merhaba,
henüz wp8'li bir telefon almadım ama yakında alacağım (htc 8x)
sorum şu; diyelim telefonu aldım başlangıçta mail adresi girerken içinde hiç msn adresinin bulunmadığı bir adres seçip sadece sim'deki numaraları telefona aktarsam olur mu? çok fazla mail adresi var da asıl yerde..
daha sonra asıl adresi tanımlasam ne kadar akıllıca olur??
hiç msn adresinin bulunmadığı bir adres seçip sadece sim'deki numaraları telefona aktarsam olur mu?
daha sonra asıl adresi tanımlasam ne kadar akıllıca olur??
eski adresine dönmesine gerek yok ki iki hesabi da aktif edebilir.
Yalnız burada gözden kaçan bir nokta var gibi.
Hiç msn adresi olmayan bir mail alıp telefonu açtın. Buraya kadar tamam.
Ancak simdeki numaraları aktarırken "telefona mı" yoksa "yeni aldığın o hotmail adresine mi" aktaracak
Eğer telefona değil de yeni hotmailine aktarıyorsa, eski adresine döndüğünde sıkıntı doğabilir.
açıkçası telefon numaralarını ortalığı dağıtmadan şimdiki telefonumda olduğu gibi kullanmak istiyorum..
asıl mail adresimi de sadece gelen mailleri açmak okumak vs..şeyler için düşünüyorum bilmiyorum mümkün mü..? tabi bu ikincil adres tanımlamasında olacak..
Lumia 800 telefonum market dili almanca. İngilizceye nasil cevirebilirim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?