Windows phone market kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone market kullananlar
arkadaşlar windows phone cihazımı yeni aldım ve microsoft hesabımla giriş yapıyorum uygulama indirmek için ama aygıtı kaydettirin diyor .bu kayıt işini nasıl yapıcam bilginiz varmı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefona microsoft hesabinla kurulum yapman gerekiyor.

dnzrdmfb

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıcaz onu acaba

ÖEY

ÖEY

Üye
nasıl yapıcaz onu acaba
Ayarlar-E-posta+Hesaplar kısmına gir ve Microsoft Hesabı yazan yere basıp hotmail veya outlook artık hangisi varsa onu oraya tanıtacaksın. Zaten telefon seni yönlendiriyor:oke:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
telefona microsoft hesabinla kurulum yapman gerekiyor.
ya ali abi bi sitede okudumda aslı varmı acaba yada rivayetmidir mayıs ayı sonunda gelecek güncellemeyle birlikte mobil ödeme aktif hale gelecekmiş sence bunun aslı varmı

darkwaters

Üye
Bi de aklında bulunsun microsoft hesabı olarak tanımlayacağın adresteki msn skype kişilerini falan rehbere senkronize ediyor ben ilk aldığımda bunu bilmiyordum çok uzun yıllardır kullandığım bir hotmail adresimi girdim içindeki kişilerin yarısının kim olduğunu bile bilmiyordum sonra bunlar rehbere senkronize oldu silip düzenleyene kadar akla karayı seçtim aklında bulunsun ona göre yap istersen yeni bi microsoft hesabı falan aç ben yandım sen yanma :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bi de aklında bulunsun microsoft hesabı olarak tanımlayacağın adresteki msn skype kişilerini falan rehbere senkronize ediyor ben ilk aldığımda bunu bilmiyordum çok uzun yıllardır kullandığım bir hotmail adresimi girdim içindeki kişilerin yarısının kim olduğunu bile bilmiyordum sonra bunlar rehbere senkronize oldu silip düzenleyene kadar akla karayı seçtim aklında bulunsun ona göre yap istersen yeni bi microsoft hesabı falan aç ben yandım sen yanma :)

Aynen katılıyorum rehberi temizleyene kadar akla karayı seçtim :)

( Benim hanım görse idi ooooooo derdimi anlatana kadar boğaza 3. köprüyü kurardım. :kop2: )

• Beğen
Tepkiler: n000k
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:kop::kop::kop: iyi yırtmışsınız paçayı :oke:

Evlenmeden önceki manitalarım , bayan arkadaşlar ,forumlardan tanıdığım arkadaşlar vbdestek sitesinden arkadaşlar , benim listemde 300 den fazla insan vardı. Nasıl hesap verecektim düşünemiyorum bile :)

Birde 3 4 senedir msn de kullanmıyordum. Temizlik kabus gibiydi.

Lumia820

Lumia820

Üye
rehberde bende numaralar gözükmüyor. Sadece Facebook arkadaşlarım gözüküyor sizde de böyle değil mi ? Msn kişilerini gizledim Facebook arkadaşlarını da gizleyince numara falan gelmiyor:hmmm

darkwaters

Üye
rehberde bende numaralar gözükmüyor. Sadece Facebook arkadaşlarım gözüküyor sizde de böyle değil mi ? Msn kişilerini gizledim Facebook arkadaşlarını da gizleyince numara falan gelmiyor:hmmm

microsoft hesabını kişilerinde gizlersen rehberin olmaz ama bu kez de, rehberi boş gösterir bende öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam outlooktan bilgisayar üzerinden düzenledim rehberimi yoksa başa çıkamayacaktım microsoft hesabı olarak kullandığım hotmail adresimde 300-400 kişi ekliydi ve 100-150 kadarını tanımıyordum .

Takipçi Satın Al

Üst Alt