Windows Phone ekosisteminin beğenilen bulmaca oyunu Link, 3 gün için ücretsiz olarak indirmeye sunulacak.
Link oyunu temelde iki aynı renkli noktayı birbirine bağlamak mantığına dayanıyor. Bunun için sütun veya sıraları kaydırarak bağlantıları oluşturmanız gerekiyor. Oyunda 6 zorluk seviyesinde 120 bölüm bulunuyor.
Windows Phone ekosisteminin beğenilen bulmaca oyunu Link, 3 gün için ücretsiz olarak indirmeye sunulacak.
Link oyunu temelde iki aynı renkli noktayı birbirine bağlamak mantığına dayanıyor. Bunun için sütun veya sıraları kaydırarak bağlantıları oluşturmanız gerekiyor. Oyunda 6 zorluk seviyesinde 120 bölüm bulunuyor.
Mathemateria Eq uygulaması ücretsiz isminden de anlaşılacağı üzere eğitim uygulaması fakat Türkçe dil desteği yok. Biraz göz attım uygulamaya güzel bir şeye benziyor. Bence bir kaç e-maille halledebiliriz
Arkadaşlar şu anda bu ücretsiz programları veya kampanya başlayanları en güncel hangi programlardan öğrenebilirim? Var mı markette. İlk sayfada yazışmış ama emin olamadım. Şu an en iyisi hangisi?