anadolumm
Üye
-
Konu Sahibi
-
rar zip pdf görebiliyorsunuz exe hiç denemedim ancak onuda desteklemeyen bir biçim şeklinde görücektir diye düşünüyorum bunları görmek için offi klasörünün içine atmanız gerekiyor ve rar zip açmak içinsewp8 de dosya yöneticisi yok yani internetten indirdiğiniz yada pc den attığınız resim müzik video dışındaki dosyaları görebileceğiniz bir alan yok bu büyük bir eksiklik müzikleri müzik çalarda resim ve videoları ilgili uygulama içerisinde görebiliyorsunuz ama bunlar dışında bir dosyayı örn; rar zip pdf exe göremiyorsunuz symbiandan buna geçerseniz pişman olabilirsiniz bence android alın mesela nexus 4.
alışınca pek sorun olmuyorda yakın zamanda gelicek gibi zaten wp 8.1 de falan konuşuluyor oda mart gibi gelicek aşagı yukarıvalla bilmemde symbian dan wp yada ios a geçen biri dosya yöneticisinin eksikliğini hisseder
1seneye topladı topladı yoksa istediği konuma çıkamayacak1 seneye yakın neredeyse Lumia 820 kullandIm, ondan sonra son 2 ay Lumia 925.
Dosya yöneticisi, birazda sisteme müdahale, biraz kişiselleştirebilme vs. diyorsan bulaşma. Film indirmek de ayrı bir dert.
WP li cihazların gelişmesi için en az 1 sene daha zamanı var (Microsoft böyle devam ederse 5 see sürer), bunu tecrübe ederek söylüyorum.
Şu an başka bir platforma geçtim ve uzun süre WP8 li bir cihaz almam.
Tamamen kişisel tercihlerdir fakat sabır da bir yere kadar.
Geçiş sebebimi, WP8 deki eksikler ve rahatsız olduklarım hakkında bir ara yazacağım uzun uzun.
Stabilite eyvallah ama bir yere kadar, bir stabilite diye de senelerce bekleyemem o gelecek bu gelecek, şöyle olacak böyle olacak vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?