hasim38
Üye
Vodafone nin yıllar öncesinden kalma sınırsız paketi vardır bilen bilir bende hala aktif o paket hızdan dolayı kafayı yemezsem bence idare edebilir![]()
Cepnet

Vodafone nin yıllar öncesinden kalma sınırsız paketi vardır bilen bilir bende hala aktif o paket hızdan dolayı kafayı yemezsem bence idare edebilir![]()

Cortanapeki windowsun siri tarzı bir kişisel asistan çalışması var mı yada bu alanda ilerde düşünülen bi yazılım falan ?

Facebook'un mağaza puanı 2.9'muydu neydi. Androidde 4.3 falan olması lazım. Yani şöyle, uygulama sayısı ve çeşitliliği az, olanda kullanışlı değil. Daha çok gelişmesi lazım bana göre.830 elinize ne zaman geçmişti??Ben şahsen tavsiye etmem. Zevk meselesi biraz arayüzü falan hoşuma gider. Bana çalıştığım şirketten hediye verildi. Kötü cihazda değil 830 verildi. 2 ay kullanıp sattım Androide dönüş yaptım. Başta hoşuma gitti baktım olması gereken çoğu uygulama var falan diye düşündüm. Ancak kullandıkça aslında durumun öyle olmadığını gördüm. Tebin maaş kartı var bende. Banka uygulamaları bile yok. Onu geçtim olanda güzel çalışmıyor. Facebook'u tarayıcıdan kullanıyordum düşün artıkFacebook'un mağaza puanı 2.9'muydu neydi. Androidde 4.3 falan olması lazım. Yani şöyle, uygulama sayısı ve çeşitliliği az, olanda kullanışlı değil. Daha çok gelişmesi lazım bana göre.
Yorum için teşekkürler ben banka uygulamaları vs. kullanmayacağımdan benim açımdan herhanbi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dediğiniz gibi arayüzü hoş o yüzden benim kullanım alanlarıma uygun görünüyorBen şahsen tavsiye etmem. Zevk meselesi biraz arayüzü falan hoşuma gider. Bana çalıştığım şirketten hediye verildi. Kötü cihazda değil 830 verildi. 2 ay kullanıp sattım Androide dönüş yaptım. Başta hoşuma gitti baktım olması gereken çoğu uygulama var falan diye düşündüm. Ancak kullandıkça aslında durumun öyle olmadığını gördüm. Tebin maaş kartı var bende. Banka uygulamaları bile yok. Onu geçtim olanda güzel çalışmıyor. Facebook'u tarayıcıdan kullanıyordum düşün artıkFacebook'un mağaza puanı 2.9'muydu neydi. Androidde 4.3 falan olması lazım. Yani şöyle, uygulama sayısı ve çeşitliliği az, olanda kullanışlı değil. Daha çok gelişmesi lazım bana göre.
ama hala pürüzler var kafamda cihazı aldıktan sonra azalacaktır umarımYorum için teşekkürler ben banka uygulamaları vs. kullanmayacağımdan benim açımdan herhanbi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dediğiniz gibi arayüzü hoş o yüzden benim kullanım alanlarıma uygun görünüyorBen şahsen tavsiye etmem. Zevk meselesi biraz arayüzü falan hoşuma gider. Bana çalıştığım şirketten hediye verildi. Kötü cihazda değil 830 verildi. 2 ay kullanıp sattım Androide dönüş yaptım. Başta hoşuma gitti baktım olması gereken çoğu uygulama var falan diye düşündüm. Ancak kullandıkça aslında durumun öyle olmadığını gördüm. Tebin maaş kartı var bende. Banka uygulamaları bile yok. Onu geçtim olanda güzel çalışmıyor. Facebook'u tarayıcıdan kullanıyordum düşün artıkFacebook'un mağaza puanı 2.9'muydu neydi. Androidde 4.3 falan olması lazım. Yani şöyle, uygulama sayısı ve çeşitliliği az, olanda kullanışlı değil. Daha çok gelişmesi lazım bana göre.
ama hala pürüzler var kafamda cihazı aldıktan sonra azalacaktır umarımnisanın sonlarında 2 hafta önce falan sattım o kadar bile olmadı sanırım830 elinize ne zaman geçmişti??
peki meraktan soruyorum wp deki facebook uygulamasının andoridden nasıl bir eksiği var?nisanın sonlarında 2 hafta önce falan sattım o kadar bile olmadı sanırım
Daha yavaş çalışıyor. Resim atmak işkence gerçekten yükleniyor yazısında kalıyor. En kötüsü de akış çok kötü haber kaynağında sürekli aynı haber görünüyor. Bunu özellikle test ettim pc android ve wp üçünden girdim yok aynı facebook ama 2 haber geliyor sonra hep aynı haberler.peki meraktan soruyorum wp deki facebook uygulamasının andoridden nasıl bir eksiği var?
Yani bu gibi çok sorun var elinize aldığınızda tasarım vs güzel geliyor ama uzun soluklu kullanımda hesap makinesinden pek farkı yok. Lumia 830 tasarım olarak çok güzeldi. Bazı kusurları dışında. Tipini beğenirdim ancak şarj girişinin üstte olması ve sivri kenarlar kullanımı çok zorlaştırıyordu bunlar gerçi modele özgü durumlar. Konumuz uygulamalar. Ayrıca cihazda herhangi bir sorun yoktu. 2 cihaz verildi bana Wp 10 ile de kullandım o tam faciaydı zaten bug doluydu gerçi o teknik önizleme olmasından. Ama bahsettiğim uygulamalar için mağazaya girip yorumlarını okursan zaten ne demek istediğimi anlarsın. Ben Windows düşmanı kesinlikle değilim hatta çok severim. Gayette hevesliydim hep almayı düşünmüştüm ancak tedirgindim. Hediye gelmesiyle sürpriz oldu banada. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar zamanda daha iyisi olabilirdi. Windows 10'dan sonrasına bakacağız artık 
twitter yorumunuza katılıyorum zoraki yapılmış bir uygulama gibi duruyor wp de ayrıca instigramda aynı şekilde zoraki yapılmış bir uygulama olduğu gayet belli oluyor ama facebook yorumunuza katılmıyorum keza bende pc win10 da facebook uygulaması androidde (tablet ve telde) ve wp telde facebook var genel olarak facebookla ilgili serzenişleri bende okuyorum ama açıkcası ben daha hiç rastlamadım bu sıkıntılara gayet rahat resim paylaşıyorum, hatta blink ile çekilmiş gif (hareketli resimler gif olamayabilir formatı) leri de paylaşıyorum ayrıca genelde bildirimleri uygulamayı açarak değil kişilerden mümkün olduğu kadar takip ediyorum ki gayet sade akıcı ve pratik son eklenen yorum özelliği (beğen özelliği) la birlikte dahada pratikleştirmişler uygulamayı açmaya hemen hemen hiç ihtiyacım olmuyor desem yeridir. facebook wp ile androidde olduğundan daha güzel iç içe geçirmişler sistem ile ilerisi dahada iyi olacaktır mevcut facebook uygulaması ms tarafından yapıldığı için daha geliştirilebilir duruyor bence. ben gelen bildirimleri dahi live tile olarak görebiliyorum bu özellik ne androidde var nede ios ta evet ms piyasa baya geç girdi ama bunun kaymağınıda yiyecektir inanın şuanki işletim sistemini yapmadan önce diğerlerini bol bol incelemeiştir ve eksik gediklerini gayet farkındadır ama şuan win10 a odaklanmış durumdalar ve bir miktar telefon tarafında gecikmeli gidiyorlar çok değil en fazla 6 ay içerisinde çok şey değişecektir pcdeki uygulamaların telefonalara ve tabletlere yüklenebiliyor olması zaten uygulama geliştiricilerinin ağzının suyunu akıtmaya yeter ms babasının hayrına 1 milyara yakın cihaza bedavaya vermiyor win10 u emin olun xp, 98 daha aşağılarada verirdi ama o cihazların artık win10 u kaldıracağı bile şüpheli. elinizdeki cihaz benimde istediğim bir model açıkcası (ama kızmızısı) ama 830 dan daha iyi ama ben sırf glance screen ve live tile için bile 830 dan vaz geçmezdim. glnace screen bildiğim kadarı ile nokia mühendislerinin geliştirdiği ve ekran üretiminde nokia mühendislerinin geliştirdiği bir özellik (umarım ms bunun patenini almıştır) onun bile ayrı bir tadı var;Daha yavaş çalışıyor. Resim atmak işkence gerçekten yükleniyor yazısında kalıyor. En kötüsü de akış çok kötü haber kaynağında sürekli aynı haber görünüyor. Bunu özellikle test ettim pc android ve wp üçünden girdim yok aynı facebook ama 2 haber geliyor sonra hep aynı haberler.
Twitter uygulamasına örnek vereyim twitteri pcde kullanmayı sevmiyorum. Androidde çok güzeldi. Ancak wp'ye geçtiğimden beri kullanmadım. Çünkü aynı sorun onda da var akışı yeniliyorsun 3 tane yeni tweet görünüyor sonra yine 1 hafta önceki twitler çıkıyor meydana. Keşfet kısmında Türkiye gündemi görünmüyor. Gündemi pcden görebiliyorsun sadece. Tasarım çok kötü ekranın yarısı üst bar zaten ikonları falan çok abartı olmuş.
İnstagramı söylemiyorum bile beta sürümü yeni gelmişti daha. Haliyle hata dolu. Bildirimlerde Türkçe karakterler saçma sapan çıkıyordu mesela.
Bunun gibi niceleri kötülemek için söylemiyorum. Bahsettiğim uygulamaları eline bir Android bir de wp alarak deneyebilirsin. Sinemada çektiğimiz bir selfie vardı. Facebook'a atamadım. Senin beceriksizliğin diyebilirsin. Ama 4 kişiydik ve iş arkadaşlarım teknik destek uzmanlığı yapıyoruz düşünYani bu gibi çok sorun var elinize aldığınızda tasarım vs güzel geliyor ama uzun soluklu kullanımda hesap makinesinden pek farkı yok. Lumia 830 tasarım olarak çok güzeldi. Bazı kusurları dışında. Tipini beğenirdim ancak şarj girişinin üstte olması ve sivri kenarlar kullanımı çok zorlaştırıyordu bunlar gerçi modele özgü durumlar. Konumuz uygulamalar. Ayrıca cihazda herhangi bir sorun yoktu. 2 cihaz verildi bana Wp 10 ile de kullandım o tam faciaydı zaten bug doluydu gerçi o teknik önizleme olmasından. Ama bahsettiğim uygulamalar için mağazaya girip yorumlarını okursan zaten ne demek istediğimi anlarsın. Ben Windows düşmanı kesinlikle değilim hatta çok severim. Gayette hevesliydim hep almayı düşünmüştüm ancak tedirgindim. Hediye gelmesiyle sürpriz oldu banada. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar zamanda daha iyisi olabilirdi. Windows 10'dan sonrasına bakacağız artık
![]()
Bana yeterli bir hızda gelişiyor. Daha yavaş çalışıyor. Resim atmak işkence gerçekten yükleniyor yazısında kalıyor. En kötüsü de akış çok kötü haber kaynağında sürekli aynı haber görünüyor. Bunu özellikle test ettim pc android ve wp üçünden girdim yok aynı facebook ama 2 haber geliyor sonra hep aynı haberler.
Twitter uygulamasına örnek vereyim twitteri pcde kullanmayı sevmiyorum. Androidde çok güzeldi. Ancak wp'ye geçtiğimden beri kullanmadım. Çünkü aynı sorun onda da var akışı yeniliyorsun 3 tane yeni tweet görünüyor sonra yine 1 hafta önceki twitler çıkıyor meydana. Keşfet kısmında Türkiye gündemi görünmüyor. Gündemi pcden görebiliyorsun sadece. Tasarım çok kötü ekranın yarısı üst bar zaten ikonları falan çok abartı olmuş.
İnstagramı söylemiyorum bile beta sürümü yeni gelmişti daha. Haliyle hata dolu. Bildirimlerde Türkçe karakterler saçma sapan çıkıyordu mesela.
Bunun gibi niceleri kötülemek için söylemiyorum. Bahsettiğim uygulamaları eline bir Android bir de wp alarak deneyebilirsin. Sinemada çektiğimiz bir selfie vardı. Facebook'a atamadım. Senin beceriksizliğin diyebilirsin. Ama 4 kişiydik ve iş arkadaşlarım teknik destek uzmanlığı yapıyoruz düşünYani bu gibi çok sorun var elinize aldığınızda tasarım vs güzel geliyor ama uzun soluklu kullanımda hesap makinesinden pek farkı yok. Lumia 830 tasarım olarak çok güzeldi. Bazı kusurları dışında. Tipini beğenirdim ancak şarj girişinin üstte olması ve sivri kenarlar kullanımı çok zorlaştırıyordu bunlar gerçi modele özgü durumlar. Konumuz uygulamalar. Ayrıca cihazda herhangi bir sorun yoktu. 2 cihaz verildi bana Wp 10 ile de kullandım o tam faciaydı zaten bug doluydu gerçi o teknik önizleme olmasından. Ama bahsettiğim uygulamalar için mağazaya girip yorumlarını okursan zaten ne demek istediğimi anlarsın. Ben Windows düşmanı kesinlikle değilim hatta çok severim. Gayette hevesliydim hep almayı düşünmüştüm ancak tedirgindim. Hediye gelmesiyle sürpriz oldu banada. Ancak hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar zamanda daha iyisi olabilirdi. Windows 10'dan sonrasına bakacağız artık
![]()

hocam telefonun 0 ı 550tl şuan 630tl (dün baktığımda 560tl idi) 100tl de hediye çeki veriyorlar yanında düştünümüz 530tl eder siz 500tl ye satmayı nasıl planlıyorsunuz?Satmayı benfe çok düşündüm fakat 3 ay önce aldığım 740 liraya aldığım 735 , 500 liraya zor satılıyor.Bilmem nedendir gold,teknosa gibi mağazalardada bu telefon alacağım zaman aynı fiyatta idi ve hala aynı fiyatta ama nedense ikinci el pert.Kul hakkından korkmasam W10 yüklerken çökertmeyi düşündüm.Birkaç neden daha bulup garantiye yollamayı bile düşündüm.
Sözün özü dediğiniz gibi androidden geçince çok eksiği var.Satsam çok zarardayım.O yüzden WP'ye devam![]()
hocam telefonun 0 ı 550tl şuan 630tl (dün baktığımda 560tl idi) 100tl de hediye çeki veriyorlar yanında düştünümüz 530tl eder siz 500tl ye satmayı nasıl planlıyorsunuz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

boşuna uğraşma google reklamlar oldukça adamın gözüne gözüne sokuyor. ben daha geçen hafta 2. el lg g2 32gb aldım 750tl senin kinin fiyatına bakıcam derken az önce gözüme çarptı 1080tl +150tl hediye çeki düştünmü 930tl eder bonus monus derken benim aldığım fiyata neredeyse (16gb tıda 1130tl ve hediye çeki yok) garip garip fiyatlar var.İnat mı yapıyorsunuz abi ya ben unutmaya çalıştıkca gözüme sokuyorsunuz ya lütfen![]()
boşuna uğraşma google reklamlar oldukça adamın gözüne gözüne sokuyor. ben daha geçen hafta 2. el lg g2 32gb aldım 750tl senin kinin fiyatına bakıcam derken az önce gözüme çarptı 1080tl +150tl hediye çeki düştünmü 930tl eder bonus monus derken benim aldığım fiyata neredeyse (16gb tıda 1130tl ve hediye çeki yok) garip garip fiyatlar var.
yapacak bişi yok 3000tl ye iphone alanlar napsın 1 yıla kalmaz yarısından aşağıya iner.Çok üzülüyorum çok...